Εξετάζεις τις επιλογές του, νέες σκέψεις για Παπαντωνίου

Εξετάζεις τις επιλογές του, νέες σκέψεις για Παπαντωνίου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Εξετάζεις τις επιλογές του, νέες σκέψεις για Παπαντωνίου

bet365

Εδώ και καιρό στον Άρη υπάρχει μια ανοιχτή συζήτηση είτε γι’ αλλαγές είτε για ενίσχυση, με την περίπτωση του Νώντα Παπαντωνίου να παραμένει στο τραπέζι.

Για λογαριασμό του 27χρονου γκαρντ είχε γίνει σχετική κουβέντα πριν ο τελευταίος συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα. Σ’ ένα διάστημα κατά το οποίο ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν αρνητικός σε κάθε ενδεχόμενο ενισχυτικής κίνησης κι έτσι η περίπτωση του Παπαντωνίου δεν προχώρησε. Ακολούθησε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον αθλητή (για την προσωρινή αντικατάσταση του τότε τραυματία Φιλ Γκος), με την υπογραφή συμβολαίου ενός μήνα, δίχως όμως να συμπεριληφθεί σ’ αυτό όρος που δίνει το δικαίωμα στον Δικέφαλο να προχωρήσει αυτόματα στην ανανέωσή του. Αυτό σημαίνει ότι μετά τον αγώνα του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του προσεχούς Σαββάτου (3/11), ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ο Βαγγέλης Αγγέλου κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Παπαντωνίου, δίχως να έχει ληφθεί τελική απόφαση. Παράλληλα, οι «κίτρινοι» έψαξαν να μάθουν και τυχόν επιλογές από την ξένη αγορά. Δηλαδή, ποιων παικτών τα letter of clearance βρίσκονται στα γραφεία της ομοσπονδίας πριν την επιβολή του ban. Μέσα σ’ αυτές συμπεριλαμβάνονται οι Κέβιν Ουέρ, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Τζαχί Κάρσον οι οποίοι πέρυσι αγωνίστηκαν σε ΓΣΛ Φάρο, Πανιώνιο και Κόροιβο Αμαλιάδας, αντίστοιχα.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά τον εκτός έδρας αγώνα (31/10) με τη Λέφσκι Σόφιας για την 3η αγωνιστική του FEC.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα