Μιλουτίνοφ: «Διασκεδάζω κάθε στιγμή αυτά τα τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό»

Μιλουτίνοφ: «Διασκεδάζω κάθε στιγμή αυτά τα τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μιλουτίνοφ: «Διασκεδάζω κάθε στιγμή αυτά τα τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο gazzetta.gr για τα ματς με Άρη και ΤΣΣΚΑ, αλλά και για το δικό του μέλλον στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες έφυγαν πανηγυρίζοντας από την έδρα του Άρη αν και στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν δικαιώματα με την απόδοσή τους. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο gazzetta.gr για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ που ακολουθεί, αλλά εξέφρασε και τις σκέψεις του σχετικά με τον Ολυμπιακό και το ΝΒΑ.

Για το παιχνίδι και τα διαφορετικά πρόσωπα του Ολυμπιακού: «Δεν παίζαμε μόνοι μας, έπαιζαν κι αυτοί, προσπάθησα να αντιδράσουν, να επιστρέψουν στο παιχνίδι κι αυτό ήταν φυσιολογικό. Δεν τα παράτησαν, γι’ αυτό επέστρεψαν σ’ ένα διάστημα κατά το οποίο εμείς δεν ήμασταν καλοί. Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος στην επίθεση και να το διορθώσουμε».

Για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Πάντα δύσκολο να παίζεις στην ΤΣΣΚΑ απέναντι δηλαδή σε μια τρομερή ομάδα η οποία πάντα έχει σαν στόχο την κορυφή της Euroleague. Θέλουμε να ανταποκριθούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Κάθε παιχνίδι δίνει χαρακτήρα σε μια ομάδα, ειδικά όταν κερδίζεις».

Για την απόδοσή του μέχρι στιγμής: «Νιώθω καλά. Κάποιες φορές θα σκοράρω εγώ, άλλες φορές κάποιος συμπαίκτης μου, νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη αξία το βάθος αυτής της ομάδας».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό δεδομένης της προοπτικής στο ΝΒΑ: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, με τους συμπαίκτες μου, διασκεδάζω την κάθε στιγμή σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα