Φλιώνης: «Δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά»

Gazzetta team
Φλιώνης: «Δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά»
Ο Άρης διεκδίκησε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά στο κρίσιμο σημείο – σύμφωνα με τον Δημήτρη Φλιώνη – μέτρησε η εμπειρία των «ερυθρόλευκων».

Ο 21χρονος γκαρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές του Άρη στην αντεπίθεση της 3ης περιόδου και με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε ότι… «ξέραμε τι περιμέναμε από τον Ολυμπιακό, αυτό που θέλαμε ήταν να παίξουμε με ενέργεια, να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Αυτό το πετύχαμε έως ένα σημείο, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά γι’ αυτό. Συν τοις άλλοις, στις κρίσιμες φάσεις η εμπειρία του Ολυμπιακού ήταν σημαντική».

Ρωτήθηκε για το κακό πρώτο δεκάλεπτο της ομάδας του, αλλά και ο ίδιος δεν κατάφερε να δώσει εξήγηση. «Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις αν δεν μπαίνουμε με το 100% σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να παλεύουμε περισσότερο και να κρατάμε τον αντίπαλο χαμηλά στην επίθεση, διαφορετικά δεν έχουμε ελπίδες. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα