Ολοκληρώνεται η Basket League με τους «αιώνιους»

Αντωνία Σπανού
Ολοκληρώνεται η Basket League με τους «αιώνιους»
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Ρέθυμνο στα δύο ματς που ολοκληρώνουν την 4η αγωνιστική της Basket League.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00, ΕΡΤ2) σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν συνέχεια στην αντίδραση τους, μετά την ευρωπαϊκή τους νίκη και θέλουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει για τα καλά την ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός, μετά την νίκη κόντρα στην Μακάμπι και λίγο πριν το πολύ δύσκολο ταξίδι στην Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ, θέλει να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση και να πάρει ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα, που θα φέρει ηρεμία για την συνέχεια.

Ο έτερος «αιώνιος» φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο (17:30, Cosmotesport4). Ο Παναθηναϊκός θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να αφήσει πίσω του την ήττα από την Ζαλγκίρις και να επικεντρωθεί στις επόμενες υποχρεώσεις του. Υποδέχεται στο «σπίτι» του το Ρέθυμνο, που μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει να προσπαθήσει να αντιδράσει, αφού μετρά τρεις ήττες μέχρι τώρα στην Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα