Ο καλύτερος Γιάνκοβιτς της τελευταίας 4ετίας

Gazzetta team
Ο καλύτερος Γιάνκοβιτς της τελευταίας 4ετίας

bet365

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε την κορυφαία εμφάνιση του στην Basket League την τελευταία 4ετία, μαζεύοντας 25 βαθμούς στο ranking.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τον φόργουορντ του Χολαργού που έκανε σπουδαίο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ήταν το πρόσωπο της σπουδαίας νίκης του Χολαργού επί του ΠΑΟΚ. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έκανε όχι απλά την καλύτερη εμφάνιση του στο φετινό Πρωτάθλημα, αλλά συνολικά στην τελευταία 4ετία, συνδυάζοντας την μάλιστα και με τρεις ξεχωριστές, προσωπικές επιδόσεις.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΑΕΚ - Άρης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο διεθνής φόργουορντ έκανε, βάσει του ranking, το καλύτερο παιχνίδι του φέτος αφού είχε 25 βαθμούς, εννιά περισσότερους από το παιχνίδι στο Περιστέρι. Στατιστικά ο Γιάνκοβιτς έκανε την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων τεσσάρων χρόνων περίπου. Για να βρούμε καλύτερη, ατομική επίδοση στο ranking θα πρέπει να γυρίσουμε στις 6 Δεκεμβρίου 2014 όταν ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (92-61) είχε 27 βαθμούς. Η σημερινή επίδοση του ήταν η καλύτερη των τελευταίων 77 αγώνων του στην Betshop Basket League.

Ακόμη ο Γιάνκοβιτς έχοντας 3/3 δίποντα, ξεπέρασε τα 400 εύστοχα στην κατηγορία. Έχει πλέον 402/748 (53,74%). Με τα έξι αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε δε, ξεπέρασε τα 600.

*Υπάρχει όμως και συνέχεια για τον φόργουορντ του Χολαργού που με τις 10 εύστοχες βολές του ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση. 10 είχε και ο Νίκος Δίπλαρος στην πρεμιέρα του Πανιωνίου κόντρα στην Κύμη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα