Βετούλας: «Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο, χρειάζεται τέτοιες ομάδες το ελληνικό μπάσκετ»

Gazzetta team
Βετούλας: «Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο, χρειάζεται τέτοιες ομάδες το ελληνικό μπάσκετ»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας ανέφερε μετά την ήττα του Κολοσσόυ από τον Ήφαιστο, πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ομάδες σαν αυτή της Λήμνου.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ήφαιστο μίλησε ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα του Κολοσσού από την ομάδα της Λήμνου.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηφαίστου για την προσπάθεια που κάνει. Είναι πολύ καλό για το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχουν ομάδες που αγωνίζονται σε τέτοια ατμόσφαιρα και με τόσο ωραίο κόσμο. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τέτοιες ομάδες. Είχαμε πει ότι το παιχνίδι θα κριθεί στα ριμπάουντ και ειδικά όταν δίνουν την ευκαιρία να πετύχεις εύκολους πόντους. Στα θετικά, κρατάμε ότι τα παιδιά πάλεψαν μέχρι το τέλος και δεν τα παράτησαν αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Σε παιχνίδια που θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό, πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο και καλή συνέχεια», ανέφερε αρχικά.

Για τις επιθετικές προσπάθειες του Κολοσσού, είπε: «Γνωρίζαμε πώς ο Ήφαιστος παίζει επιθετική άμυνα στα pick and roll, ιδιαίτερα με τον Έβανς που είναι καλός σε αυτό το κομμάτι. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε αρκετά σουτ. Αγωνιστικά μας πλήγωσε το τελευταίο τρίλεπτο της δεύτερης περιόδου, από 29-27 το σκορ πήγε στο 44-32. Από κει και πέρα κυνηγούσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μόνο αυτό δείχνει ότι τα παιδιά έχουν αξιοπρέπεια, παλεύουν τα παιχνίδια και θα είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα