Καστρίτης: «Η ίδια ομάδα πριν 15 μέρες κόντραρε τον Ολυμπιακό»

Καστρίτης: «Η ίδια ομάδα πριν 15 μέρες κόντραρε τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν είχε πολλά να πει για το ματς κόντρα στο Περιστέρι.

Ο προπονητής της Κύμης μετά τη συντριβή της πομάδας του ανέφερε, «Θα ξεκινήσω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Πεδουλάκη και στην ομάδα του Περιστερίου. Περιττό να πω ότι η νίκη τους ήταν δικαιότατη, περισσότερο όμως θέλω να τους συγχαρώ γιατί η εικόνα του παιχνιδιού που είδαμε σήμερα οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική προσέγγιση που είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Αυτό ήταν κάτι που το γνωρίζαμε, είναι το στοιχείο που έχει φέρει όλες τις νίκες στην ομάδα του Περιστερίου μέχρι στιγμής.

Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή πνευματικά, ξέρουν τι ζητάνε και πως να το πάρουν πάνω στο παρκέ. Δυστυχώς εμείς σε καμία στιγμή του αγώνα δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο πνευματικό κομμάτι και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς στον αγωνιστικό χώρο. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, το Περιστέρι κυριάρχησε σε όλους τους τομείς.

Ακόμα και όταν η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη οι παίκτες του αντιπάλου έδειχναν μεγαλύτερη διάθεση να κυνηγήσουν τις μπάλες. Τους συγχαίρω για μια ακόμα φορά και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Σε ότι έχει να κάνει με την δική μας ομάδα, αύριο είναι μια καινούρια ημέρα και σίγουρα τεράστιο ρόλο παίζει ο αθλητικός εγωισμός που επισήμανε ο κόουτς Πεδουλάκης. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί πριν δύο εβδομάδες η ίδια ομάδα, με τους ίδιους παίκτες να έχει μια πολύ καλή εικόνα απέναντι στον Ολυμπιακό και ξαφνικά μετά από 15 ημέρες να κάνει τόσο κακή εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα των ομάδων τόσο γρήγορα, οπότε συμπεραίνουμε ότι έχει να κάνει με την πνευματική προσέγγιση της κάθε κατάστασης.

Είμαστε εδώ ως ομάδα, αγαπάμε ο ένας τον άλλο, στηρίζουμε τα παιδιά μας, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κακές μας ημέρες και από αύριο συνεχίζουμε την προσπάθεια για να βγάλουμε εις πέρας τον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας. Να μου επιτρέψετε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα εδώ και μας στήριξε, να τον ευχαριστήσουμε για την στήριξη του σε όλο αυτό το διάστημα και να του ζητήσουμε όλοι μας συγγνώμη για την σημερινή εμφάνιση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα