Πασκουάλ: «Συνέχεια εξελίσσεται ο Μήτογλου, θα δούμε το ταβάνι του»

Πασκουάλ: «Συνέχεια εξελίσσεται ο Μήτογλου, θα δούμε το ταβάνι του»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Συνέχεια εξελίσσεται ο Μήτογλου, θα δούμε το ταβάνι του»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο για τον Ντίνο Μήτογλου και είπε ότι... κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το ταβάνι του 21χρονου φόργουορντ.

«Τελειώσαμε μία εβδομάδα με τέσσερα παιχνίδια παίρνοντας μία ακόμα νίκη. Αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάτι που έκαναν λάθος οι παίκτες μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον προπονητή του» ήταν τα πρώτα λόγια του Καταλανού τεχνικού, ο οποίος συνέχισε μιλώντας για τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του: «Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι μετά τα λάθη που κάναμε στο Μόναχο. Είναι λογικό στην αρχή της σεζόν, ήμαστε συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και είμαστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές».

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όσο για τον Ντίνο Μήτογλου και την εικόνα που δείχνει; «Πέρσι δούλεψε πολύ κι αυτός κι εμείς για να τον βοηθήσουμε να προχωρήσει. Τα έκανε όλα τέλεια για να είναι προετοιμασμένος για τη νέα σεζόν. Μας βοηθάει κάθε μέρα και περισσότερο, είναι παίκτης που εξελίσσεται, σίγουρα κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν θα δυσκολευτεί. Αλλά με τη νοοτροπία του θα δούμε ποιο θα είναι το ταβάνι του γιατί συνεχώς βελτιώνει τα στοιχεία του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα