Ο Παπαθεοδώρου κράτησε κλειστά χαρτιά

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Παπαθεοδώρου κράτησε κλειστά χαρτιά

bet365

Η επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα αλλά και ο παίκτης που θα αντικατασταθεί στο ρόστερ για να μπει ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν τα ζητήματα που απασχόλησαν τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο παίκτης που θα αντικατασταθεί από τον Μιλένκο Τέπιτς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε αρχικά για την απόδοση του Σέρβου γκαρντ και σημείωσε ότι «ο Μιλένκο έχει περάσει από την ομάδα, είναι επαγγελματίας και απόλυτα συνειδητοποιημένος αθλητής. Θα έλεγα ότι είναι το παιδί που θέλαμε και λόγω του σωματότυπού του. Με μόλις μία προπόνηση και μας βοήθησε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, θα μας βοηθήσει και στον έλεγχο των ριμπάουντ. Γενικώς έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά», είπε και συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε για τον Τζαμάλ Τζόουνς.

«Τον περιμένουμε να επιστρέψει σε δέκα ημέρες και να δούμε αν μπορεί να προσφέρει αυτά που του ζητάμε. Γενικώς, θα πρέπει να κουρδίσαμε ξανά την ομάδα γιατί οι διαδοχικοί τραυματισμοί δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε όπως θέλαμε, από τη στιγμή επίσης όπου κομβικοί παίκτες δεν μπορούσαν να παίξουν μαζί για μεγάλο διάστημα», είπε και ρωτήθηκε για το αν δείχνει κάτι το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Πόουπ, Παπαντωνίου. «Σήμερα, δεν χωρούσε να παίξει ο Πόουπ συν του ότι ο Χρυσικόπουλος ήταν εκπληκτικός αλλά και ο Μαργαρίτης πάρα πολύ καλός. Δεν υπήρξε χρόνος για τον Μαλικ. Ο Παπαντωνίου συνεχίζει να είναι μαζί μας, σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας έχει εξαιρετική παρουσία είτε στο παρκέ είναι σαν συμπεριφορά».

Σχετικά με την επιβλητική νίκη της ομάδας του, στάθηκε στους δύο στόχους που είχε θέσει η ομάδα. «Θέλαμε να περιορίσουμε τους πόντους του Προμηθέα στον αιφνιδιασμό καθώς επίσης και να μην της επιστρέψουμε να βρει σκορ από δεύτερες επιθέσεις. Νομίζω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά καθώς από αυτές τις δύο κατηγορίες δεχθήκαμε 15 πόντους. Γενικώς περιορίσαμε την επιθετικότητα κάποιων παικτών και σε συνδυασμό με τα σουτ που βάλαμε κυρίως στο δεύτερη ημίχρονο, πήραμε και τη διαφορά. Θέλω να έχουμε το ίδιο επίπεδο, στον τομέα της ενέργειας σε κάθε αγώνα. Η ομάδα μπορεί να παίξει και καλύτερα».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον Ντάριους Γκάρετ. «Έκανε πολύ σημαντική δουλειά και τα στοιχεία του μας έλειψαν στον αγώνα με τη Βόννη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα