Παιχνίδι... Ευρωπαίων στην Πυλαία, δοκιμάζεται στην Κρήτη η ΑΕΚ

Αντωνία Σπανού
Παιχνίδι... Ευρωπαίων στην Πυλαία, δοκιμάζεται στην Κρήτη η ΑΕΚ
H Basket League επιστρέφει και το πρόγραμμα ανοίγει με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Ρέθυμνο, οι δύο... Ευρωπαίοι παίζουν στην Πυλαία, Κυριακή και Δευτέρα οι «αιώνιοι»

Άλλη μια γεμάτη με ευρωπαϊκά παιχνίδια εβδομάδα ανήκει στο παρελθόν και οι ομάδες συγκεντρώνονται στην Basket League. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει με τρία παιχνίδια στις 15:45, με την ΑΕΚ να φιλοξενείται στο Ρέθυμνο που ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Χολαργός φιλοξενείται από το εντυπωσιακό και αήττητο Περιστέρι, ενώ ο Κολοσσός υποδέχεται την Κύμη.

Επιστροφή χρημάτων* στο Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο και σούπερ αποδόσεις στη La Liga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το ματς στην Πυλαία, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Προμηθέα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Την Κυριακή ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός, μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα με διπλή ευρωπαϊκή αγωνιστική, θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ το Λαύριο.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον Ολυμπιακό, όπου και εκείνος με την σειρά του αφήνει πίσω του την Ευρώπη και παίζει στο ΣΕΦ με τον Ήφαιστο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα