Παρουσία Γουλιέλμου η προπόνηση και συζήτηση με παίκτες

Παρουσία Γουλιέλμου η προπόνηση και συζήτηση με παίκτες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παρουσία Γουλιέλμου η προπόνηση και συζήτηση με παίκτες

bet365

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά την ήττα του Άρη από την Κατάγια και σήμερα (18/10) βρέθηκε στην προπόνηση όπου είχε συζητήσεις με τους παίκτες.

Στον Άρη αναζητούν τις αιτίες της κακής εμφάνισης απέναντι στην Κατάγια και φυσικής της ήττας από τους Φινλανδούς στο Nick Galis Hall. Μια πρώτη προσέγγιση έγινε μετά το τέλος του χθεσινού (17/10) αγώνα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης σε μια ευρύτερη συζήτηση για την πορεία της ομάδας, κυρίως όμως για την αγωνιστική εικόνα της. Στη διάρκεια αυτής, ο κ. Αγγέλου σημείωσε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο, τονίζοντας ότι στο μέλλον και μέσα από την καθημερινή συνεργασία αλλά και τους αγώνες, θα αποκτηθούν οι συνεργασίες που λείπουν σε επίθεση και άμυνα.

Σήμερα (18/10) ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και είχε συζητήσεις με τους παίκτες, όπως σημείωσε και η ΚΑΕ στο δελτίο Τύπου. «Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (18/10) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο (21/10, 17:00, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Αυτοί που έπαιξαν αρκετά στον χθεσινό (17/10) αγώνα με την Kataja Basket ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ανάλυση, για περισσότερο από μια ώρα, της χθεσινής (17/10) αναμέτρησης κόντρα στην Kataja Basket με τη χρήση video. Αύριο (19/10), η ομάδα θα προπονηθεί μια φορά το μεσημέρι. O Δημήτρης Γουλιέλμος ήταν παρών στη σημερινή (18/10) προπόνηση, παρακολούθησε ένα μέρος της και μετά το τέλος της είχε συνομιλίες με κάποιους από τους παίκτες της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα