Σκέψη και συζήτηση του ΠΑΟΚ με Τέπιτς!

Σκέψη και συζήτηση του ΠΑΟΚ με Τέπιτς!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σκέψη και συζήτηση του ΠΑΟΚ με Τέπιτς!

bet365

Ο τραυματισμός του Τζαμάλ Τζόουνς και η αμφιβολία για τον χρόνο της επιστροφής του, έβαλαν τον ΠΑΟΚ σε διαδικασία σκέψης αλλά και συζήτησης με τον Μιλένκο Τέπιτς.

Στην παρούσα φάση, στον ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν το χρονικό διάστημα αποκατάστασης του τραυματισμού του Τζαμάλ Τζόουνς και είναι αλήθεια ότι μπήκαν σε διαδικασία έρευνας αγοράς με το σκεπτικό ότι, εφόσον αποφασιστεί η αντικατάσταση του Αμερικανού, θα πρέπει να συνδυαστεί με την απόκτηση παίκτη ο οποίος γνωρίζει το περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Υπό αυτές τις συνθήκες, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε συζήτηση με τον Μιλένκο Τέπιτς ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και το περιβάλλον. Ο 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στον Δικέφαλο τη σεζόν 2015-16, ενώ στην τελευταία διετία ήταν στην Ιταλία καθώς συνεργάστηκε με την Ορλαντίνα και στη συνέχεια με την Μπρίντισι.

Επί του παρόντος πάντως, δεν έχει ληφθεί απόφαση αντικατάστασης του Τζαμάλ Τζόουνς. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του και κυρίως από το χρόνο που θα χρειαστεί για την αποκατάσταση του τραυματισμού του καθώς επίσης και από τον οικονομικό παράγοντα. Συν τοις άλλοις, τα αγωνιστικά στοιχεία του Τέπιτς είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτά του Τζόουνς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα