Χάντερ: «Έτοιμος για... MVP της χρονιάς»!

Κάτια Πετροπούλου
Χάντερ: «Έτοιμος για... MVP της χρονιάς»!

bet365

Ο Βινς Χάντερ μίλησε στο gazzetta.gr για το «μήνυμα» που έστειλε η ΑΕΚ σε όλους μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, δήλωσε έτοιμος να υπερασπιστεί το Κύπελλο και τόνισε πως θέλει να θέσει υποψηφιότητα για MVP της χρονιάς!

Η νίκη της ΑΕΚ επί του ελλιπούς ΠΑΟΚ ήταν... επιτακτική ανάγκη κι έφερε ανακούφιση και χαμόγελα στους παίκτες της ομάδας.

Η «Βασίλισσα» έπαιξε ωραίο μπάσκετ, ο Λούκα Μπάνκι μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του και ήρθε ένα αποτέλεσμα, το οποίο αναζητούσαν εδώ και λίγες ημέρες.

MVP της αναμέτρησης ο Βινς Χάντερ, ο οποίος μέτρησε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 20:19 και πήρε 23 βαθμούς στο ranking.

Ο Αμερικανός σέντερ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε δείξει αυταπάρνηση, αφού αγωνίστηκε με πυρετό κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, στην πρεμιέρα του BCL. Ενάντια στην ομάδα του Ισραήλ έκανε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση (16π., 11ρ.).

Βέβαια, όπως αποκάλυψε στο gazzetta.gr, ήταν απογοητευμένος, αφού θεώρησε πως δεν ήταν τόσο... καλός και είχε ευθύνη στην ήττα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, εξέφρασε την επιθυμία οι δύο τελευταίοι του αγώνες να είναι... οδηγός για ένα βραβείο που δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην καριέρα του: Αυτό του MVP της χρονιάς!

Η σαφώς πιο βελτιωμένη εκδοχή του Βινς Χάντερ στην εν Ελλάδι θητεία του στάθηκε και στην υπεράσπιση του Κυπέλλου Ελλάδος κι έστειλε... μήνυμα, ενόψει Θεσσαλονίκης (03/11).

Επιτέλους νίκη! Ένα αποτέλεσμα που το θέλατε πολύ και το αναζητούσατε. Πώς νιώθεις;

Νιώθω πολύ καλά για την νίκη! Την χρειαζόμασταν, ειδικά πριν την Νίμπουρκ, η οποία είναι δύσκολη ομάδα. Παίξαμε πέρυσι μαζί τους στα playoffs και σίγουρα θα έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κι αυτή τη φορά.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ δείξατε τι μπορείτε να κάνετε σαν ομάδα, γιατί δεν αξίζατε κατά κάποιο τρόπο και τα προηγούμενα αποτελέσματα...

Σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από τις δύο ομάδες που ηττηθήκαμε. Τώρα βάζουμε όλα τα κομμάτια στη θέση τους και οφείλουμε να είμαστε πιο ενωμένοι μεταξύ μας, να έρθουμε ακόμα πιο κοντά, για να συνεχίσουμε έτσι δυναμικά.

Πιστεύεις πως αν ο ΠΑΟΚ ήταν πλήρης, θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι τώρα;

Θα το δούμε σε λίγες εβδομάδες αυτό. Έρχεται το παιχνίδι του Κυπέλλου, οπότε θα δούμε τότε τι θα γίνει.

Θα ήθελες να νικήσεις στο δικό τους γήπεδο με 20+ πόντους διαφορά;

Σίγουρα! Στείλαμε ένα μήνυμα σε όλους! Δεν αρχίσαμε την χρονιά όπως θα θέλαμε, αλλά παίζουμε καλύτερα και από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, γιατί είμαστε οι Κυπελλούχοι και πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας.

Εσύ πως είσαι; Ακούστηκε πως είχες πυρετό τις προάλλες, κόντρα στην Χάποελ.

Ναι, είχα λίγο πυρετό, αλλά ήθελα πολύ να παίξω! Πάντως, νιώθω ότι επηρέασα λίγο την ομάδα τις προάλλες με τον τρόπο που έπαιξα. Είμαι λίγο απογοητευμένος. Τώρα, όμως, νιώθω καλύτερα, είμαι πιο υγιής και φροντίζω την φυσική μου κατάσταση.

Όλοι βλέπουν ότι έχεις βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύεις ότι θα έχεις καλές πιθανότητες να θέσεις υποψηφιότητα για MVP της χρονιάς;

(γέλια) Ω, ποτέ δεν έχω κερδίσει κάτι τέτοιο! Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ τόσο πολύ, αλλά σίγουρα. Αν συνεχίσω να παίζω όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια, νομίζω πως δεν θα χρειάζεται να κάνουμε κάποια συζήτηση επί του θέματος! (γέλια)

Η εικόνα στις κερκίδες πως σου φάνηκε; Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία και είδαμε περισσότερο κόσμο από ότι στο ματς με την Χάποελ.

Μας εξέπληξε το πόσοι οπαδοί ήρθαν στο γήπεδο, γιατί είχαμε υποστεί σκληρές ήττες. Τους αγαπώ πολύ αυτούς τους οπαδούς! Πάντως μου φάνηκε ότι ήρθαν αρκετοί και με την Χάποελ. Δεν κοίταξα τις κερκίδες και είπα "α, είναι άδειες, θα είναι μια δύσκολη ημέρα". Όποιος και να είναι στις κερκίδες, πρέπει να βγαίνουμε στο παρκέ, να παίζουμε γι' αυτούς και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ανεξάρτητα από τον αριθμό των θεατών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα