Χάτσερ: «Με τέτοια εικόνα στα ριμπάουντ, δύσκολα νικάς»

Κάτια Πετροπούλου
Χάτσερ: «Με τέτοια εικόνα στα ριμπάουντ, δύσκολα νικάς»

bet365

Ο τομέας των ριμπάουντ, σε συνδυασμό με τις απουσίες, ήταν αυτά που κόστισαν στον ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ουίλιαμ Χάτσερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά» σχολίασε αρχικά: «Δεν θέλω να σταθώ στους τραυματισμούς και τους παίκτες που έλειπαν, αλλά για αυτούς που ήμασταν εδώ και αγωνιστήκαμε. Πιστεύω ότι σήμερα ήταν φανερό ότι μας έλειπαν μερικά κορμιά στη ρακέτα και αυτό φάνηκε στον τομέα των ριμπάουντ, ο οποίος κατά την γνώμη μου ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας του παιχνιδιού. Δώσαμε πάρα πολλές δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στους παίκτες της ΑΕΚ και όταν υπάρχει αυτή η εικόνα στα ριμπάουντ είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στη νίκη, ειδικά όταν υπάρχουν και οι απουσίες».

Για το επόμενο ματς με την Βόννη στο BCL δήλωσε: «Αυτό που έχω μάθει από την εμπειρία μου αυτά τα 13 χρόνια στην Ευρώπη είναι ότι πρέπει να αφήνεις γρήγορα πίσω σου ένα παιχνίδι και να επικεντρώνεσαι στο επόμενο. Προφανώς και πρέπει να βελτιώσουμε κάποια από τα σημερινά λάθη μας, αλλά το μυαλό μας είναι στον αγώνα με την Βόννη, που ακολουθεί την ερχόμενη Τρίτη. Θα είναι μια πολύ δύσκολη "μάχη", όπως δύσκολα θα είναι και όλα τα ματς της Basket League. Αυτό που είπα στους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια ήταν να μην μείνουμε στον σημερινό αγώνα και να κοιτάξουμε μπροστά, στον αγώνα της Τρίτης. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα