Μπάνκι: «Προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (13/10, 17:00)

Μπάνκι: «Προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία»

Μπάνκι: «Προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (13/10, 17:00) και τόνισε πως είναι στο χέρι των παικτών της ΑΕΚ να αποδείξουν τι πραγματικά αξίζουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της «κίτρινης» ΚΑΕ:

«Δεν είχαμε το ξεκίνημα που θα θέλαμε στο Πρωτάθλημα. Θα έλεγα, όμως, πως είναι στο χέρι μας ν’ αποδείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, να βελτιωθούμε, και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, για τον κόσμο μας, αλλά και για την ψυχολογία μας.

Μετά την περίοδο προετοιμασίας που άφησε υποσχέσεις, κολλήσαμε στα δύο πρώτα επίσημα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία μας ως ομάδα, να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, που τη σεβόμαστε. Έχει δείξει, ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποτελείται από παίκτες οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν ζημιά.

Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι και θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και τα σαράντα λεπτά. Αυτός είναι και ο πιο σοβαρός λόγος για να ανταγωνιστείς μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ».

Best of internet