Παπαθεοδώρου: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας»

Παπαθεοδώρου: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας»

Παπαθεοδώρου: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. 

 

12/10/2018

 
 

 

Στον τομέα των λαθών στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και τόνισε ότι, «είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και μεγάλη ποιότητα. Βασικός μας στόχος είναι να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Βενέτσια. Θέλουμε να έχουμε καλή λειτουργία στην επίθεσή μας, να περιορίσουμε τα λάθη μας, τα οποία είναι ένας σημαντικός παράγοντας ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεσή μας για να μπορέσουμε να δώσουμε μεγάλη έμφαση στο 5 εναντίον 5 στην άμυνά μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο».

Για την απουσία του Φιλ Γκος: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η απουσία του θα ήταν σημαντική, ωστόσο έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να καλύψουν το κενό ενός πολύ καλού παίκτη».

Best of internet