Σκουλίδας: «Έχουμε ψυχολογία, θα αποδείξουμε τι αξίζουμε»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Έχουμε ψυχολογία, θα αποδείξουμε τι αξίζουμε»

bet365

Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε για το πρώτο ιστορικό ματς του Χολαργού στην έδρα του, την ψυχολογία που έχει η ομάδα από το ματς του Ολυμπιακού και κάλεσε τον κόσμο να γίνει ο έκτος παίκτης στον αγώνα με τον Κολοσσό (13/10, 15:45).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έτοιμοι να αποδείξουμε ό,τι αξίζουμε!

Γειά σας φίλοι μου…

Νορβηγία – Σλοβενία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Φτάνοντας πλέον μια ημέρα πριν την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι μπορεί να πετύχει η κάθε ομάδα στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα της Basket League. Εμείς, τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο είναι και ταυτόχρονα ιστορικό για τον σύλλογο, διότι είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην Basket League.

Προερχόμαστε από μια πολύ καλή προσπάθεια και εικόνα απέναντι στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία και θα είμαστε έτοιμοι στο μέγιστο βαθμό να αποδείξουμε ό,τι αξίζουμε!

Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την ομάδα αυτό το Σάββατο, διότι θα δει όλους τους κόπους της να ανταμείβονται βλέποντας τον σύλλογο να αγωνίζεται στο γήπεδο του για πρώτη φορά στην Basket League!

Ακόμη, θα ήθελα να πω σε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο το Σάββατο να βοηθήσει με την φωνή του και να γίνει ο έκτος παίκτης μας!

Διονύσης»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα