Χουγκάζ: «Έχουμε εγωισμό και υπερηφάνεια»

Κάτια Πετροπούλου
Χουγκάζ: «Έχουμε εγωισμό και υπερηφάνεια»

bet365

Ο Κρις Χουγκάζ αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Πανιωνίου στην φετινή Basket League και τόνισε πως σε αυτή την δύσκολη στιγμή, θέλει αρωγό όλο τον κόσμο.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» είπε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Κύμη (89-93): «Για εμάς ήταν το 4ο παιχνίδι σε 3,5 εβδομάδες. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τις κατηγορίας. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια. Προσπάθησαν να βγάλουν τον ενθουσιασμό. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία τους.

Τα παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα. Πέραν των έξι ξένων, οι τέσσερις από τους Έλληνες παίκτες είναι μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου και θέλουμε να τιμήσουμε την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά θέλουμε αρωγό όλο τον κόσμο. Η πρώτη προσπάθεια είναι μέσα στο γήπεδο και η άλλη να συσπειρωθούμε και να μείνουμε ενωμένοι.

Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας. Είμαστε ένας κόσμος με πολύ εγωισμό και υπερηφάνεια και όλοι μέσα ή έξω στην ομάδα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που έχουμε. και θα μαχόμαστε και θα προσπαθούμε. Συνεχίζουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα