Μανωλόπουλος: «Υπάρχει ελπίδα να γίνουν καλά πράγματα στο νησί»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Υπάρχει ελπίδα να γίνουν καλά πράγματα στο νησί»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τους στόχους του Ήφαιστου Λήμνου λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, τόσο τους άμεσους όσο και τους... μακροπρόθεσμους.

Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό που είναι σε πολύ κατάσταση. Έχει λύσεις. Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε δύο παιχνίδια σε μία εβδομάδα ακόμα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια. Κάναμε πράγματα που είχαμε σχεδιάσει, πρέπει να γίνουμε μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ για περισσότερα από 15’. Είμαστε καινούρια ομάδα, θέλουμε δουλειά, μόνο με τη δουλειά θα βελτιωθούμε. Θέλουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να παίζουμε 40’ καλό μπάσκετ» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Ήφαιστου, ο οποίος συνέχισε μιλώντας για τους στόχους της ομάδας του:

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

«Είναι πολύ εύκολη απάντηση για όσους ξέρουν τι έχουμε περάσει για να στήσουμε μία καινούρια ομάδα. Στόχος είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, να παίξει καλό μπάσκετ και το πιο σημαντικό να την αγαπήσει ο κόσμος, αν την αγαπήσει ο κόσμος πιστεύω ότι στο μέλλον θα υπάρχει ελπίδα για να γίνουν καλά πράγματα στο νησί. Είναι δύσκολο εγχείρημα. Έχουμε καταφέρει πράγματα που κάποιοι δεν θα πίστευαν ποτέ ότι θα μπορούσαμε. Για τους παίκτες θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην αρχή δεν ήθελε να έρθει κανένας και ήταν φυσιολογικό. Σιγά-σιγά, με επιμονή, υπομονή και μεράκι για αυτήν την ομάδα χτίζουμε μία ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπάθησαν και είμαι πολύ αισιόδοξος».

Όσο για το τι «του έμεινε» από το ματς με τον Παναθηναϊκό; «Κρατάω την εμφάνιση για 15’. Το Σάββατο παίζουμε με τον Πανιώνιο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα θα είναι ανταγωνιστικός. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο νησί. Περιμένω τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει, όπως και σε όλα τα παιχνίδια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα