Με απουσίες το Ρέθυμνο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με απουσίες το Ρέθυμνο κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς τον Αλέξανδρο Σιγκούνα και τον Ανδρέα Χριστοδούλου θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο τον ΠΑΟΚ.

Ο Χριστοδούλου τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου, με τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε χθες να δείχνει οστικό οίδημα στον έξω μηριαίο κόνδυλο, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο.

Ο Σιγκούνας τραυματίστηκε στο ίδιο ματς έπειτα από μία σύγκρουση, αποκομίζοντας πρόβλημα στον αυχένα και θα είναι στη διάθεση του κόουτς Μυκονιάτη στην επόμενη αναμέτρηση.

Στην 12άδα των Κρητικών θα βρεθεί ο νεαρός Νάσος Καλαϊτζάκης, που έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Μυκονιάτης είπε: «Για μας είναι σαφώς ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι όχι μόνο επειδή θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας. Πάντα η πρεμιέρα είτε παίζεις εκτός, είτε εντός έδρας είναι δύσκολη και ειδικά όταν οι ομάδες είναι καινούριες, όπως και η δική μας, ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Σαφώς και θέλουμε καλύτερη εικόνα από ότι στο ματς Κυπέλλου. Να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.
Τα ριμπάουντ είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα πρέπει να ελέγξουμε, όπως και τον ρυθμό του παιχνιδιού, για να έχουμε καλές πιθανότητες και να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα