Αγγελόπουλος: «Για το Διηπειρωτικό στην Αργεντινή»!

Αγγελόπουλος: «Για το Διηπειρωτικό στην Αργεντινή»!

Αγγελόπουλος: «Για το Διηπειρωτικό στην Αργεντινή»!

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε τον απολογισμό της περσινής πορείας της ΑΕΚ, με ειδική αναφορά στο «1968» και την πετυχημένη διεξαγωγή του Final 4 του Basketball Champions League.

Ο ΕΣΑΚΕ τίμησε την ΚΑΕ ΑΕΚ για την κατάκτηση του BCL στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος και ο πρόεδρος της «Ένωσης» αναφέρθηκε στα περσινά πεπραγμένα.

«Ήταν όντως μια πετυχημένη χρονιά για την ΑΕΚ, κατακτήσαμε δυο από τους τρεις τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετείχαμε και μάλιστα αυτό μας έχει δώσει την ευκαιρία φέτος να διεκδικήσουμε κι ένα ακόμα τίτλο, αυτόν του Διηπειρωτικού που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότατα τον Φεβρουάριο στην Αργεντινή. Τα εύσημα πηγαίνουν στους παίκτες και τους προπονητές, αυτοί είναι εξάλλου οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ ως οργανισμός κατέκτησε δυο επιπλέον τίτλους την εφετινή σεζόν εκτός γηπέδου. Ο ένας αφορά το "1968", μια ταινία-ύμνος για τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή, όπως επίσης θεωρώ μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του Final 4, ήταν η πρώτη φορά που μια ομάδα χρηματοδότησε με απόλυτη επιτυχία αυτή τη διοργάνωση. Περάσαμε ένα μήνυμα ότι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

Θυμίζουμε πως η κάτοχος του BCL, εν προκειμένω η ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Λατινικής Αμερικής Σαν Λορέντζο στον τελικό του Διηπειρωτικού. Πέρσι τον Σεπτέμβριο η Τενερίφη κατέκτησε τον τίτλο απέναντι στην Γουάρος ντε Λάρα από τη Βενεζουέλα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα