Μενουδάκος: «Ο Γιάννης κάνει μεγάλη προσπάθεια»

Μενουδάκος: «Ο Γιάννης κάνει μεγάλη προσπάθεια»

Gazzetta team
Μενουδάκος: «Ο Γιάννης κάνει μεγάλη προσπάθεια»

bet365

Ο Δημήτρης Μενουδάκος στάθηκε στην περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου αλλά και στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Περιστερίου.

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος, με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr σχολίασε την απόδοση του Γιάννη Αθηναίου στο φιλικό παιχνίδι με το Περιστέρι. «Ο Γιάννης έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα. Κουβαλούσε έναν τραυματισμό εδώ και αρκετούς μήνες. Ο ΠΑΟΚ τον προστάτευσε και του έδωσε τον χρόνο που ήθελε για να επανέλθει στο 100% και αυτό το είδαμε και σήμερα. Έχει κάνει λίγες προπονήσεις, αλλά ήταν έτοιμος για να δώσει το κάτι παραπάνω που χρειαζόμασταν για να πάρουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι», είπε.

Σχετικά με την αγωνιστική παρουσία και την αντίδραση του ΠΑΟΚ όταν βρέθηκε στο -15, είπε: «Αυτό που κρατάει (η ομάδα) σίγουρα δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό η νίκη στην παράταση. Σίγουρα μετράει και η νίκη όσον αφορά τη διαχείριση των ειδικών καταστάσεων, αλλά αυτό που κρατάμε είναι τα δύο «πρόσωπα» που εμφανίσαμε. Το πρώτο αφορά το πρώτο ημίχρονο και ένα κομμάτι του δευτέρου, όπου δεν είχαμε ενέργεια και πάθος, δεχθήκαμε καλάθια καθαρά από προσωπικές μονομαχίες, τις οποίες τις χάσαμε σχεδόν όλες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεχθήκαμε 49 πόντους στο ημίχρονο. Το καλό είναι ότι τα παιδιά αντέδρασαν από το 25΄και μετά, έβγαλαν την μαχητικότητά τους για να κερδίσουν το παιχνίδι και για αυτό επιστρέψαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα