Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στο Λαύριο

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στο Λαύριο

Gazzetta team
Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στο Λαύριο

bet365

Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος έκανε αφιέρωμα στην ομάδα του Λαυρίου.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο ΕΣΑΚΕ έχει ξεκινήσει τα αφιερώματα στις φετινές ομάδες του πρωταθλήματος και σειρά είχε το Λαύριο.

Μεταξύ άλλων στο αφιέρωμα φιλοξενούνται δηλώσεις των Χρήστου Σερέλη και Μιχάλη Περράκη...

Χρήστος Σερέλης (προπονητής): «Οι στόχοι της ομάδος είναι αν μπορέσουμε να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί όπως και πέρυσι. Σε μία χρονιά στην οποία έχουμε αποφασίσει να κάνουμε μία πιο νεανική ομάδα και πιο ελληνική, αλλά θεωρώ ότι βλέποντας την προετοιμασία της ομάδας η οποία έχει ξεκινήσει, ότι τα παιδιά έχουνε πάρα πολύ μεγάλη όρεξη για να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι κάθε χρόνος είναι διαφορετικός, άρα όπως πάντα να σωθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα και από εκεί και πέρα να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση την οποία μπορούμε να κατακτήσουμε.

Πιστεύω πως θα έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα φέτος. Το πιο δυνατό από κάθε άλλη χρονιά τα τελευταία χρόνια, εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς καμία ομάδα, κανένας παίχτης, να βλέπουμε όμορφο μπάσκετ με πολύ κόσμο στα γήπεδα και γενικότερα ο φίλαθλος κόσμος να απολαύσει το άθλημα που αγαπάμε».

Mιχάλης Περράκης (αρχηγός): «Καταρχάς να έχουμε όλοι υγεία τη νέα χρονιά που έρχεται το οποίο είναι και το πιο σημαντικό και πιστεύω πως αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν. Θεωρώ ότι έχοντας νεανική ομάδα θα φτάσουμε τα στάνταρ μας πάρα πολύ ψηλά, έχουμε πολύ όρεξη και πιστεύω πως με την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά.

Οι προσθήκες των Ελλήνων παιχτών φέτος μας δίνουν φρεσκάδα, νιάτα και όρεξη τα οποία θα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο με πολύ διάθεση.

Εύχομαι όλες οι ομάδες και οι παίχτες να έχουν υγεία, όλοι οι προπονητές να έχουν υπομονή και υγεία και εύχομαι να βλέπουμε όλο και καλύτερο μπάσκετ το οποίο και γίνεται όλο και πιο ποιοτικό κάθε χρόνο».

Διαβάστε εδώ όλο το αφιέρωμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα