Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα δώσει το παρών στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τιμώντας την μνήμη του ιστορικού προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ.  

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιντερ – Φιορεντίνα και σούπερ αποδόσεις από τη Serie από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Σύσσωμος ο Σύλλογος στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος

Ολόκληρη η  οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (αθλητές-διοικητικό προσωπικό)  θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο (27-28 Σεπτεμβρίου) για να αποθέσει το δικό της φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο στο τουρνουά που διοργανώνεται  στη μνήμη του. 

Άλλωστε ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας από τους παράγοντες που στήριζε διαχρονικά  και ανιδιοτελώς τη «μάνα του λόχου» ενώ διατέλεσε πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. από το 1987 μέχρι το 1997. 

Στην «πράσινη» γιορτή μνήμης για τον κορυφαίο παράγοντα είναι καλεσμένοι από την ΚΑΕ  όλοι οι αθλητές ,το διοικητικό προσωπικό, καθώς και οι αθλητές των ακαδημιών του Ερασιτέχνη  συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπηθεί από τη μία εκ των τριών αρχηγών του τμήματος, Μαρία Λαμπρινίδου καθώς το τμήμα  έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Κύπρο σε διεθνές τουρνουά».

Best of internet