«Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ευρώπη» (pics)

«Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ευρώπη» (pics)

Gazzetta team
«Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ευρώπη» (pics)

bet365

Μετά την προπόνησή του στην Ρουμανία, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο Δημαρχείο της Κλουζ, αφού ο Δήμαρχος Εμίλ Μποκ παρέθεσε γεύμα στις δύο ομάδες, που θα αναμετρηθούν σήμερα (23/09, 19:00), κι εκθείασε το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» έκανεν την προπόνηση τους στο βοηθητικό κλειστό της «Sala Polivalenta», όπου τους επισκέφτηκαν παιδιά των Ακαδημιών της UBT Cluj, αλλά και παιδιά μιας Ακαδημίας, η οποία έχει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ΑΟ στη Ρουμάνια και λαμβάνει την τεχνογνωσία του.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος της πόλης, Εμίλ Μποκ παρέθεσε γεύμα στις δύο ομάδες, που θα αναμετρηθούν το απόγευμα (23/09, 19:00). Κατά την υποδοχή της αποστολής του «τριφυλλιού» στο Δημαρχείο, ο κ. Μποκ τόνισε πως η επίσκεψη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την πόλη, όσο και για ολόκληρη τη χώρα, αφού, όπως είπε: «Πρόκειται για την μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης, με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και η σπουδαιότερη που βρέθηκε ποτέ στη Ρουμανία. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε».

Από πλευράς Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο Μάνος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο αλλά και τους ιθύνοντες της U-Banca Transilvania Cluj για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ παρέδωσαν στον Δήμαρχο της Κλουζ-Ναπόκα μια εμφάνιση με τις υπογραφές όλων των παικτών και εκείνος από την πλευρά του τους βράβευσε με ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Ο αγώνας των ομάδων θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Facebook (https://www.facebook.com/paobcgr).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα