Συνεχίζονται τα... τεστ για «αιώνιους» και ΑΕΚ

Gazzetta team
Συνεχίζονται τα... τεστ για «αιώνιους» και ΑΕΚ
Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, στο οποίο υπάρχουν δυνατά φιλικά.

Οι «πράσινοι»... πέταξαν για Ρουμανία, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Κλουζ, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί live από την επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού» στο facebook.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει μαζί του και τους διεθνείς που απουσίαζαν, δηλαδή τους Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Μήτογλου και Λεκαβίτσιους. Εκτός έχει μείνει ο Παππάς, ο οποίο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Από την άλλη, οι Πειραιώτες παίζουν στον τελικό του «3ου Διεθνούς Τουρνουά Κρήτης» με αντίπαλο την Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη (20:30, CosmoteSport4).

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στην διάθεσή του τον Σπανούλη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Υπενθυμίζεται πως ο Παπανικολάου έμεινε στην Αθήνα, λόγω οστικού οιδήματος στο αριστερό ισχύο.

Τέλος, η «Βασίλισσα» ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, για να δώσει τα δύο τελευταία της φιλικά.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι, μετά το 3/3 στο τουρνουά της Κύπρου, θα αντιμετωπίσει πρώτα την Μπάνβιτ (23/09, 17:00) και δύο μέρες μετά την Μπεσίκτας (25/09, 16:30).

Ο Ιταλός κόουτς θα έχει μαζί του τους Ρατάν - Μέις και Σαντ - Ρος, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω τραυματισμού, αλλά και τον Λαρεντζάκη, ο οποίος έλειπε, καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα. Εκτός παραμένει ο Καββαδάς, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο δεξί γόνατο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα