Μακένζι Μουρ: Ο σκόρερ που θα σας λείψει από την Basket League! (poll)

Μακένζι Μουρ: Ο σκόρερ που θα σας λείψει από την Basket League! (poll)

Κάτια Πετροπούλου
Μακένζι Μουρ: Ο σκόρερ που θα σας λείψει από την Basket League! (poll)

bet365

Προσέφερε θέαμα και με το παραπάνω και μπήκε στις καρδιές του κόσμου! Το κοινό του gazzetta.gr ψήφισε και αποφάσισε πως ο Μακένζι Μουρ είναι ο παίκτης που θα αφήσει... κενή την φετινή Basket League!

Τα... άκουγε από τους αντιπάλους των άλλων ομάδων, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι τον λάτρευαν!

Ο Μακένζι Μουρ έκανε μια εκπληκτική χρονιά πέρυσι με το Λαύριο, «εκτόξευσε» τα νούμερά του σε σχέση με την πρώτη του θητεία στον Προμηθέα και... αποχώρησε από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κέντρισε άδικα το ενδιαφέρον, αφού με τα όσα έκανε στα παρκέ, διεκδικούσε με αξιώσεις τον τίτλο του MVP της κανονικής διάρκειας. Άλλωστε, το ranking του τα λέει όλα: 548 βαθμοί! Δηλαδή, πρώτος μεταξύ όλων των παικτών της Basket League!

Ο 26χρονος παίκτης φορά πλέον την φανέλα της ρώσικης Άβτοντορ κι έκανε το ντεμπούτο του στον 1ο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League ().

Το κοινό του gazzetta.gr έδειξε με την ψήφο του πως ο Μουρ είναι αυτός που θα τού λείψει περισσότερο - μεταξύ των πέντε πρώτων σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος - αφού 2.472 άτομα (55.7%) έδειξαν την προτίμησή τους σε εκείνον.

Θέση στην καρδιά του κοινού είχε και ο «killer» Θαντ ΜακΦάντεν, που εντυπωσίασε με την φανέλα της Κύμης, και συγκέντρωσε 1.445 ψήφους (32.6%).

Ακολούθησαν οι Στέφαν Μούντι με 409 ψήφους (9.2%), Κουέντον ΝτεΚόζι με 62 (1.4%) και Τζαχί Κάρσον με 50 (1.1%).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα