Χωρίς Αθηναίου, Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Χωρίς Αθηναίου, Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Χωρίς Αθηναίου, Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Γιάννης Αθηναίου και Τζόρντιν Ουίλιαμς δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τα δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια απέναντι στην Μπαχτσέσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρώτος δεν είναι ακόμη σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας και θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η δε επιλογή να μην ακολουθήσει ο Ουίλιαμς την αποστολή μάλλον αποδεικνύει το αυτονόητο περί της απόφασης του Ηλία Παπαθεοδώρου για τους έξι ξένους του ΠΑΟΚ την ερχόμενη σεζόν. Στο δελτίο Τύπου της η ΚΑΕ ανέφερε: «Με μία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, πριν από τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα διεξαχθούν Σάββατο και Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη με την Bahcesehir. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση από τον Ηλία Παπαθεοδώρου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, ο οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena.

Θοδωρής Ζάρας και Darrius Garrett ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αλλά θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι Γιάννης Αθηναίου, Απόλλων Τσόχλας (ατομικό πρόγραμμα) και Jordin Williams. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (09:40) για την Κωνσταντινούπολη, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Jones, Moreira, Χρυσικόπουλος, Σχίζας, Κόνιαρης, Καρράς, Μαργαρίτης, Ζάρας, Pope, Hatcher, Garrett και Goss».

Best of internet