Φιλικό τεστ με Χάποελ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Φιλικό τεστ με Χάποελ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Φιλικό τεστ με Χάποελ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Χάποελ Ιερουσαλήμ σε φιλικό στο Ηράκλειο (20:30), με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έρχεται αντιμέτωπος με τον γιο του, Ταμίρ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πρεμιέρα στο τουρνουά του Ηρακλείου για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει την Χάποελ Ιερουσαλήμ (20:30, COSMOTE Sport 4).

Το ματς θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» και έχει ξεχωριστή σημασία, αφού ο Ντέιβιντ Μπλατ θα κοντραριστεί με τον γιο του, Ταμίρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δουν τους Ουίλιαμς-Γκος, Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα να επιστρέφουν και έτσι η ομάδα του Πειραιά είναι σαφώς πιο γεμάτη σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσε στη Μάλαγα. O Κώστας Παπανικολάου δεν θα αγωνιστεί, αφού θα είναι off λόγω οστικού οιδήματος.

Στην άλλη αναμέτρηση η Ούνικς Καζάν θα διασταυρώσει τα... ξίφη της με τη Γαλατάσαραϊ. Επόμενο ματς για τους Πειραιώτες την Κυριακή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα