Με Αθηναίου η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Αθηναίου η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Αθηναίου η προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιάννης Αθηναίου πήρε μέρος στη σημερινή (20/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τον Θόδωρο Ζάρα.

Ο έμπειρος γκαρντ έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου λόγω τραυματισμού, πλέον όμως δείχνει έτοιμος να ανεβάσει ρυθμούς. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ… «Μετά τα δύο συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια με τον Κολοσσό Ρόδου και τον Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο του τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση αποκατάστασης. Ο Γιάννης Αθηναίου συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, σε αντίθεση με τον Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Απόλλων Τσόχλας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αύριο, η ομάδα θα πραγματοποιήσει μία μεσημεριανή προπόνηση και το πρωί τους Σαββάτου (9:40) θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη εν όψει των δύο φιλικών με την Bahcesehir, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (22/9, 18:00) και το μεσημέρι της Κυριακής (23/9, 15:00)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα