Επίσημα στο Μαρούσι από την ΑΕΚ ο Χατζηδάκης

Επίσημα στο Μαρούσι από την ΑΕΚ ο Χατζηδάκης

Κάτια Πετροπούλου
Επίσημα στο Μαρούσι από την ΑΕΚ ο Χατζηδάκης

bet365

Ήταν γνωστό πως ο Μανώλης Χατζηδάκης θα παραχωρηθεί δανεικός στο Μαρούσι από την ΑΕΚ, κάτι που ανακοίνωσε πλέον κι επίσημα η «Βασίλισσα».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Μανώλης Χατζηδάκης (18 χρ., 2μ.08) παραχωρείται, προκειμένου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο Γ.Σ. Αμαρουσίου, με τη μορφή δανεισμού

Ο Λεριός φόργουορντ/σέντερ ήλθε στην ΑΕΚ από τον Ίκαρο Καλλιθέας, αλλά "γεννήθηκε" στον Πανιώνιο Λέρου. Υπέγραψε επταετές συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα", ήτοι έως το 2023. Τίμησε δεόντως τη κιτρινόμαυρη φανέλα με την ποιότητα και το ήθος του στα Τμήματα Υποδομής.

Άξιος αρχηγός της Πρωταθλήτριας Εφήβων ΕΣΚΑ και χάλκινης "πρωταθλήτριας" Ελλάδος ΑΕΚ 2018. Μέλος της Πρωταθλήτριας Νέων ΕΣΚΑ ΑΕΚ 2017. Μέλος της κορυφαίας πεντάδας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018. Μέλος των εθνικών ομάδων.

Ο Μανώλης παραμένει στο "Πρόγραμμα ΑΕΚ"» .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα