Λάνγκφορντ: «Η καλύτερη ευκαιρία μου για Final 4 ο Παναθηναϊκός»!

Λάνγκφορντ: «Η καλύτερη ευκαιρία μου για Final 4 ο Παναθηναϊκός»!

Gazzetta team
Λάνγκφορντ: «Η καλύτερη ευκαιρία μου για Final 4 ο Παναθηναϊκός»!

bet365

Κιθ Λάνγκφορντ και Τζέιμς Γκιστ βρέθηκαν στην παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού και μίλησαν για τους στόχους της ομάδας, αλλά και το ξεχωριστό τουρνουά, που είναι αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Κιθ Λάνγκφορντ σχολίασε αρχικά: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Νιώθω πως με αγκάλιασαν όλοι από την πρώτη ημέρα. Όλα είναι πολύ καλά. Ο στόχος μου τώρα είναι να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα και όσο προχωρά ο καιρός να καταλάβω τι προσπαθούμε να πετύχουμε. Να μάθω όσο πιο πολλά μπορώ, πριν αρχίσει η σεζόν».

Δύο φορές πρώτος σκόρερ, χωρίς να πάει σε Final 4: «Το ελπίζω! Γι' αυτό επέστρεψα στην Euroleague. Είναι από τα πράγματα που μου λείπουν και θέλω να το πετύχω. Δεν μου έχουν μείνει πολλές ευκαιρίες ακόμη. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη μου ευκαιρία για να φτάσω σε Final 4».

Για το τουρνουά: «Παύλος Γιαννακόπουλος» είπε στον κόσμο: «Ελάτε να μας υποστηρίξετε! Είναι μία καλή ευκαιρία να μας δείτε όλους μαζί και να απολαύσετε καλό μπάσκετ! Θέλω να δω τους φιλάθλους μας να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα, να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό με τον καλύτερο τρόπο. Θα παίξουμε απέναντι σε καλές ομάδες, από το υψηλότερο επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο Τζέις Γκιστ σχολίασε για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού, ώστε να βρεθεί στο Final 4: «Δύσκολη ερώτηση! Είναι μεγάλη η σεζόν. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, έχουμε πολλή δουλειά ακόμη, αλλά έχουμε ικανή ομάδα για να τα καταφέρει. Πρέπει να το πιστέψουμε».

Για την σχέση του με τον κόσμο: «Πιστεύω ότι έχουμε τον καλύτερο κόσμο στην Ευρώπη! Αγαπάμε την στήριξη και την ενέργειά τους! Θα υποσχεθώ ότι θα έχουμε μία συναρπαστική χρονιά και τους καλώ να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν. Θέλουμε να τους φέρουμε τίτλους, μακάρι και τους τρεις που διεκδικούμε. Θα... παλέψουμε γι΄αυτούς».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Θα είναι ένα βαρύ τουρνουά, ειδικών περιστάσεων για το σύλλογο, για εμάς για τους φιλάθλους. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για εμάς και για εμένα προσωπικά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μία καλή έναρξη στην σεζόν για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Euroleague. Θα είναι δυνατές ομάδες εκεί, η Φενέρμπαχτσε, η Χίμκι και η Μακάμπι. Ελπίζω να είστε όλοι εκεί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα