Η παρουσίαση του νέου χορηγού του Ολυμπιακού (pics)

Η παρουσίαση του νέου χορηγού του Ολυμπιακού (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Η παρουσίαση του νέου χορηγού του Ολυμπιακού (pics)
Παρουσία των Κώστα Παπανικολάου και Γιώργου Μπόγρη, ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη Volton.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Οι «ερυθρόλευκοι» καλωσόρισαν έναν ακόμη χορηγό στην... οικογένειά τους.

Παρουσία των δύο παικτών καθώς επίσης και του Χρήστου Σταυρόπουλου έγινε η παρουσίαση της Volton.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Κώστας Παπανικολάου: «Θέλουμε να καλωσορίσουμε την Volton στην οικογένειά μας. Αυτό που εγώ θα ήθελα να σταθώ είναι πως πάντα ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητα της ανθρώπινες σχέσεις και πάντα έτσι επιλέγει τις συνεργασίες του. Θεωρώ πως και η Volton έδειξε αυτή την πλευρά της στον Ολυμπιακό. Πάντα οι συνεργασίες της ομάδας μας είναι μακροχρόνιες και στηρίζονται στις ανθρώπινες σχέσεις και θεωρώ πως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ανθρώπους της Volton, δείχνουν ανοιχτοί άνθρωποι. Σας καλωσορίζω και πάλι στην οικογένειά μας και εύχομαι όλοι μαζί να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Όπως θα μεγαλώνει το δικό μας brand name έτσι και το δικό σας να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα».

Γιώργος Μπόγρης: «Αγαπημένη λέξη των προπονητών δεν είναι η άμυνα, είναι η ενέργεια και με την Volton στο πλευρό μας θα έχουμε περίσσια για να βγάλουμε στο παρκέ. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη. Η συνεργασία είναι μακροπρόθεσμη και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορούμε να χτίσουμε πράγματα. Αυτό που βλέπω επίσης είναι έξυπνους ανθρώπους με έξυπνες κινήσεις, αυτό είναι κάτι που με εξιτάρει στους ανθρώπους. Είναι μια εταιρία που επέλεξε τον Ολυμπιακό και θέλει να κάνει κάτι ίδιο με τον Ολυμπιακό, να σπάσει το κατεστημένο. Όπως ο Ολυμπιακός απέδειξε πως δεν χρειάζεται να έχεις το μεγαλύτερο μπάτζετ για να καταφέρεις να κατακτήσεις την κορυφή, έτσι και η Volton σου δείχνει πως πρέπει να φύγεις από την πεπατημένη. Μαζί χέρι χέρι θα βοηθήσουμε την Volton ώστε να καταφέρει να αλλάξει το μυαλό του Έλληνα και να βάλει το red power energy στα σπίτια των Ελλήνων. Από κει και πέρα, εγώ έχω συναναστραφεί τον τελευταίο 1.5 χρόνο που είμαι εδώ με οπαδούς του Ολυμπιακού και αυτό που θέλουν είναι το 100% της ζωής τους να είναι η ομάδα. Το πάθος και η τρέλα που έχουν για αυτήν είναι πολύ μεγάλο. Από την στιγμή που μπήκε στο ψυγείο σου με την ΕΖΑ και την Coca Cola, μπήκε στην επικοινωνία σου με την Cosmote, μπήκε στην ιατρική σου περίθαλψη με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, μπήκε στα ταξίδια σου με την Marine Tours και την FMS, μπήκε στις αγορές σου με την Olympiacos BC Master Card της Πειραιώς, ήρθε η ώρα να μπει και στο ηλεκτρικό σου ρεύμα με την Volton, ώστε να καταφέρεις να κάνεις πολλά πράγματα σε καλύτερες τιμές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και να φέρει επιτυχίες και στους δύο. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία, επιτυχίες και την Volton στο πλευρό μας».

Χρήστος Σταυρόπουλος: «

«Σήμερα θα θέλαμε να καλωσορίσουμε το νέο μέλος του Χορηγικού μας Προγράμματος καθώς και έναν νέο πολύ σημαντικό συνεργάτη, την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Volton. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία σε μια προϊοντική κατηγορία στην οποία για πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μάλιστα μια νέα και δυναμική εταιρεία, που ξεκινάει από τον Πειραιά που είναι η έδρα της, για να κατακτήσει την κορυφή της Ελλάδας!

Όπως γνωρίζετε η συγκεκριμένη χορηγική κατηγορία, αυτή της εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, είναι πολύ δυναμική και ανταγωνιστική. Είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές εταιρείες της αγοράς και πραγματικά η επιλογή ήταν δύσκολη. Με την Volton βρήκαμε ένα εξαιρετικό πλαίσιο συνεργασίας και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί για τα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια, μέχρι το 2021 με προοπτική ανανέωσης για άλλα 2 και μέχρι το 2023. Αλλωστε όπως γνωρίζετε, όλες οι χορηγικές συνεργασίες μας διακρίνονται από μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και υψηλούς στόχους. Στην συγκεκριμένη όμως συνεργασία δεν στεκόμαστε μόνο στην χορηγική προβολή αλλά αποφασίσαμε να πάμε ακόμα παραπέρα, ακολουθώντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου αθλητικού επιχειρείν, και να δημιουργήσουμε ένα πρωτοπόρο και άκρως ανταγωνιστικό κοινό προϊόν για όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, το Red Power energy. Το πρόγραμμα αυτό το οποίο απευθύνεται κυρίως στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και όχι μόνο, έρχεται να κάνει την διαφορά στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και να συνδέσει την ομάδα με την καθημερινότητα των φιλάθλων μας, τα χρώματα και το σήμα μας με μια υπηρεσία που όλοι μας χρησιμοποιούμε, προσφέροντας παράλληλα μια σειρά από προνόμια και δώρα τα οποία θα αναπτύσσονται και θα εμπλουτίζονται συνεχώς.

Με την συνεργασία αυτή, παραμένουμε σταθεροί στην στρατηγική μας αναφορικά με τον Χορηγικό Πρόγραμμα μας η οποία επικεντρώνεται τα τελευταία χρόνια, πρωταρχικά στην δημιουργία υπερ-αξίας και εσόδων για τους χορηγούς μας και στην παροχή όσο των δυνατόν περισσότερων επιλογών και θετικών προτάσεων για τους φιλάθλους μας. Για εμάς οι χορηγοί μας είναι κυρίως συνεργάτες και επιθυμούμε να είναι πάντα ευχαριστημένοι και να πετυχαίνουν τους εταιρικούς στόχους τους, απολαμβάνοντας φυσικά όλες τις συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που χαρίζει απλόχερα η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια!

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Volton και να ζήσουμε μαζί ακόμα σημαντικότερες στιγμές!»

Στην συνέχεια, έπειτα από σχετική ερώτηση, εξέφρασε την σιγουριά του για την επιτυχία του red power: «Δεν είναι το πρώτο προϊόν με το brand του Ολυμπιακού. Υπάρχει εδώ και χρόνια η Olympiacos BC Master Card της Πειραιώς, που είναι ένα πάρα πολύ επιτυχημένο προϊόν. Είμαστε σίγουροι πως το καινούργιο προϊόν με την Volton θα είναι πάρα πολύ επιτυχημένο επίσης και θα είμαστε εδώ μετά από πάρα πολλά χρόνια και θα συζητάμε για την επιτυχία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρος για αυτό».

Το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι από τα πιο σύγχρονα και πιο επιτυχημένα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχαμε την παρουσίαση του μέγα χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, της bwin. Είναι μια μεγάλη συμφωνία για τα αθλητικά δεδομένα της Ευρώπης. Σίγουρα είναι μια ανάσα τα έσοδα από τα χορηγικά προγράμματα, όλοι όμως γνωρίζουμε πως δεν καλύπτουν όλα τα έξοδα και δεν κρύβουμε πως αν δεν είχαμε την συνδρομή και την αγάπη των Προέδρων όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι σε αυτό το επίπεδο. Σε επίπεδα πολύ υψηλά, αλλά σε σύγκριση με άλλες ομάδες πιο χαμηλά στο μπάτζετ. Αυτή είναι μια επιτυχία της διοίκησης τα τελευταία δέκα χρόνια, που εκτός των επιτυχιών που έχουμε φέρει, έχουμε δημιουργήσει ένα μοντέλο management που πολλοί στην Ευρώπη θέλουν να αντιγράψουν».

Ανδρέας Σκιαδόπουλος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης!

Κοιτάζει μόνο ψηλά και προσπαθεί συνεχώς για την κατάκτηση της κορυφής. Μία προσπάθεια στηριγμένη σε αξίες και ηθική. Αυτή η συνεχής προσπάθεια για την κατάκτησης της κορυφής, βασισμένη σε αξίες και ηθική, είναι τα κοινά που ενώνουν την Volton με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτά τα κοινά, έγιναν η βάση για τη συνεργασία μας.

Το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής, που έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε σήμερα, είναι το Red Power. Ένα προϊόν ενέργειας σχεδιασμένο ειδικά για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που προσφέρει μία πραγματικά ερυθρόλευκη εμπειρία.

Ως ξεχωριστό Brand θα έχει τα δικά του έντυπα, μάλιστα ένα δείγμα από το έντυπο του μηνιαίου λογαριασμού μπορείτε να βρείτε μέσα στη μπροσούρα που έχετε στα χέρια σας, τα οποία είναι στα χρώματα και τα σήματα της ομάδας. Αλλά και όλη η επικοινωνία θα έχει έντονα το ερυθρόλευκο στοιχείο.

Πέραν όμως της ερυθρόλευκης εμπειρίας, το προϊόν προσφέρεται σε μία πραγματικά χαμηλή τιμή, την οποία προσωπικά τη θεωρώ από τις πλέον ανταγωνιστικές στην αγορά. Συνεπώς οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα επιλέξουν να ενεργοποιήσουν το Red Power, εκτός του ότι θα ωφελήσουν την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αφού μέρος των εσόδων θα πηγαίνουν στην ΚΑΕ, θα ωφεληθούν και οι ίδιοι από τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στο ρεύμα τους.

Επίσης θα λαμβάνουν μηνιαίο λογαριασμό για να έχουν καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό και τέλος, με την ενεργοποίησή τους θα λάβουν εντελώς δωρεάν ένα συλλεκτικό δώρο. Για το ξεκίνημα το δώρο θα είναι ένα καπέλο της ομάδας, με την υπογραφή ενός από τους αγαπημένους τους παίκτες.
Εμείς στη Volton πιστεύουμε πάρα πολύ στην προσπάθεια αυτή και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα την αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Στόχος μας λοιπόν είναι να έχουμε ερυθρόλευκα γραμματοκιβώτια σε όλες τις πολυκατοικίες της Ελλάδας!».

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε η VOLTON την ΚΑΕ Ολυμπιακός ως συνεργάτη, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που προσπαθεί πάντα να κατακτήσει την κορυφή. Εμείς είμαστε μία εταιρία που δημιουργηθήκαμε και στοχεύουμε να κατακτήσουμε την κορυφή. Άρα υπάρχει κοινό όραμα και ιδέα πάνω στις δύο εταιρίες. Επίσης, ο Ολυμπιακός δεν προσπαθεί να κατακτήσει την κορυφή με οποιοδήποτε τρόπο, το κάνει με ηθική και αξίες και αυτό είναι για εμάς πολύ σημαντικό. Είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός είναι μια δημοφιλής ομάδα, που έχει όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη συνεργασία. Αυτοί ήταν οι λόγοι που τον επιλέξαμε. Οι τιμές που έχουμε είναι ανταγωνιστικές. Η τιμή εκκίνησης του προϊόντος είναι η τιμή που έχει η ΔΕΗ μετά την έκπτωση, άρα πριν κάνουμε οποιαδήποτε έκπτωση στον πελάτη του red power έχει πάρει από την πρώτη κιλοβατώρα την τιμή που δίνει μετά την έκπτωση η ΔΕΗ. Άρα έχει κάθε λόγο να πάρει την Volton για να κερδίσει στο ηλεκτρικό του ρεύμα».

Για το τι περιμένουν από αυτή την συνεργασία, είπε: «Έχουμε μία στρατηγική να είμαστε μέσα στις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια. Αυτή η στρατηγική για υλοποιηθεί χρειάζεται ισχυρές συμμαχίες. Προσδοκούμε η συμμαχία με τον Ολυμπιακό να είναι μία από αυτές που θα μας οδηγήσει στην κορυφή. Ήδη η Volton έχει κάνει την συνεργασία με την Nova Energy και δείχνει με έναν πρωτοποριακό τρόπο για την ελληνική αγορά, επιλέγοντας τον δρόμο του white label, ότι μπορεί να φέρει εις πέρας το στρατηγικό της πλάνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα