Μενουδάκος: «Η άμυνα πρέπει να είναι η βάση μας»

Gazzetta team
Μενουδάκος: «Η άμυνα πρέπει να είναι η βάση μας»

bet365

Ο Δημήτρης Μενουδάκος κατέθεσε τα συμπεράσματά του για την απόδοση του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου και στάθηκε στις συνεργασίες αλλά και στην άμυνα.

Ο εκ των συνεργατών του Ηλία Παπαθεοδώρου στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου σημείωσε αρχικά ότι… «θέλουμε και πρέπει η άμυνα να είναι η βάση μας. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καθαρή εικόνα για τις ομάδες ούτως ώστε να την ετοιμάσουμε ανάλογα κι έτσι περιοριστήκαμε σε κάποιες προσωπικές μονομαχίες και συνεργασίες. Νιώθουμε ότι είχαμε πολύ χρόνο προπόνησης επί του συγκεκριμένου τομέα και η αλήθεια είναι ότι δεν μας μένει και πολύς καθώς είναι μόλις δύο εβδομάδες», είπε.

Σχετικά με την απόδοση του Δημήτρη Μαυροειδή και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να τον σταματήσει, είπε: «Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο απέναντι στον Δημήτρη ο οποίος είναι πολύ καλός στο low post. Πέρυσι στους αγώνες με την ΑΕΚ τον αντιμετωπίσαμε με παγίδες, αλλά σήμερα που παίξαμε αγώνα προετοιμασίες θέλαμε να δούμε άλλα πράγματα κι έτσι αφήσαμε το ένας εναντίον ενός. Θέλω να πω ότι όλα έγιναν εν γνώσει μας». Αναφορικά με τις πολλές προσπάθειες τριών πόντων που είχε ο ΠΑΟΚ στο τρίτο δεκάλεπτο, απάντησε ότι… «πάντα παίρνεις κι αυτό που σου δίνει η αντίπαλη άμυνα. Θεωρούμε ότι έχουμε καλούς σουτέρ, τα σουτ βγήκαν μέσα από συνεργασίες, ήταν αμαρκάριστα και κάποια που χάθηκαν θα έπρεπε να είχαν μπει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα