«Μακάρι να πιούμε... ΕΖΑ από τα κύπελλα στο τέλος της σεζόν» (pics)

«Μακάρι να πιούμε... ΕΖΑ από τα κύπελλα στο τέλος της σεζόν» (pics)

Γιώργος Κούβαρης
«Μακάρι να πιούμε... ΕΖΑ από τα κύπελλα στο τέλος της σεζόν» (pics)

bet365

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ζυθοποίησης ΕΖΑ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Αριστείδης Χριστόπουλος, πήρε πρώτος τον λόγο και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ η ανανέωση της συνεργασίας μας με την εταιρεία ΕΖΑ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μαζί καταφέραμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρινούς αλληλοεκτίμησης. Πρόκειται για μια πολύ πετυχημένη εταιρεία και στο εξωτερικό. Ευχόμαστε η κοινή μας πορεία από εδώ και πέρα να φέρε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.»

Από τη πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΕΖΑ, Νίκος Ζωγόπουλος, τόνισε: Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη συνέχιση της συνεργασίας με την κορυφαία ελληνική ομάδα μπάσκετ τα επόμενα τρία χρόνια, τον Παναθηναϊκό. Με 53 τρόπαια, 6 ευρωπαϊκά και ένα Διηπειρωτικό θεωρείται και είναι η πιο πετυχημένη ομάδα μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια στην Ευρώπη. Η εταιρεία μας έχει συνδυάσει την παρουσία της με μια ομάδα πρότυπο. Το σημαντικότερο κριτήριο αυτής της πορείας, δεν είναι μόνο η δυναμική του Παναθηναϊκού, αλλά κυρίως η φιλοσοφία του συλλόγου. Η έμφαση στην ελληνικότητα, η πίστη στις δεξιότητες του Έλληνα, το πάθος για τη διάκριση αποτελούν στοιχεία τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Με αυτές τις βάσεις και με υψηλούς στόχους ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για τα επόμενα τρία χρόνια ευχόμενοι να συνεχιστεί η πετυχημένη πορεία και στο μέλλον.»

Τελευταίος μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η ΕΖΑ και ο Παναθηναϊκός έχουν συνεργασία πέντε ετών και είναι μια εταιρεία πετυχημένη τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και ελπίζω στη συνέχιση της συνεργασίας μας να υπάρξουν μεγάλες επιτυχίες τόσο για την εταιρεία όσο φυσικά και για την ομάδα» ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να... πιει ΕΖΑ στο τέλος της σεζόν μέσα από το τρόπαιο της EuroLeague, είπε χαμογελώντας:

«Πάντα στόχοι της Ελλάδας είναι οι τίτλοι και τα πρωταθλήματα, εντός και εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη σεζόν... Ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα και σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μακάρι να συμβεί και θα είναι μια ευχάριστη στιγμή...»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα