Τα αποκαλυπτήρια του Ρεθύμνου

Gazzetta team
Τα αποκαλυπτήρια του Ρεθύμνου

bet365

Η νέα αγωνιστική περίοδος στην Basket League βρίσκεται προ των πυλών και η ΚΑΕ Ρέθυμνο θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της ομάδας μπάσκετ την προσεχή Κυριακή (23/9, 20:00).

Από την πλευρά τους, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings αλλά και να συζητήσουν με τον νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Κωστή Ζομπανάκη για τους στόχους της καινούριας σεζόν.

Οι Ανδρέας Χριστοδούλου, Τζαμπρίλ Ντουράμ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Κάρλτον Γκάιτον, Χριστόφορος Ραζής, Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Τράβις Ντάνιελς, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Έντουαρντ Ντάνιελ, Δημήτρης Κουρέπης, Κιθ Κλάντον, Κώστας Οικονομόπουλος, Νίκος Ζαμπετάκης, Νάσος Καλαϊτζάκης και Γιώργος Βοσκάκης θα φορέσουν… την καλή τους εμφάνιση (nickan) και θα παρουσιαστούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα