Ο... μυστηριώδης «ερυθρόλευκος» με τα 20 λεπτά δημοσιότητας!

Νίκος Καρφής
Ο... μυστηριώδης «ερυθρόλευκος» με τα 20 λεπτά δημοσιότητας!

bet365

Πριν από το ματς με την Μάλαγα ο Κλιντ Τσάπμαν ήταν... άγνωστος στον κόσμο με του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Μετά όμως την εμφάνιση του (17π με 7/7 σουτ και 8ριμπ), ο 29χρονός ψηλός ξέρει πως ότι έχει μια μικρή ευκαιρία να βρει το... δρόμο προς τη δόξα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 94-77 τη Μάλαγα σε φιλικό, αλλά σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η εύκολη νίκη των Πειραιωτών.

Κορυφαίος στην αναμέτρηση ήταν ο... άγνωστος μέχρι χθες, Κλιντ Τσάπμαν. Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον έχει πάρει μαζί του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού σε βοηθητικό ρόλο και ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ δείχνει πως θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Αν ρωτήσει κάποιος πόσοι τον ήξεραν πριν το παιχνίδι με τη Μάλαγα, σίγουρα θα είναι ελάχιστοι.

Ο Άντι Ουόρχολ είχε πει πως κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας, αλλά στην περίπτωση του Κλιντ αυτά ήταν λίγα παραπάνω.

O Τσάπμαν ήταν εντυπωσιακός απέναντι στην ισπανική ομάδα, αφού αγωνίστηκε για 20 λεπτά στο τουρνουά «Costa Del Sol» και πρόλαβε να αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο 29χρονος τελείωσε το ματς με 17 πόντους χωρίς να χάσει σουτ (6/6 δίποντα, 1/1 τρίποντο), ενώ η συνεισφορά του ήταν μεγάλη και στον τομέα των ριμπάουντ με 8.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλές απουσίες, αφού υπήρχαν και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έτσι ο Τσάπμαν βρήκε το χώρο να λάμψει και να κάνει τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί του, παρόλο που έχει πολύ μικρές ίσως και μηδαμηνές πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ.

Μέχρι στιγμής η καριέρα του δεν έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο και ίσως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγει από την αφάνεια. Είτε γίνει το... θαύμα με τον Ολυμπιακό, είτε με κάποια άλλη διάσημη ομάδα της Ευρώπης.

Aπό το 2014 έως και την περασμένη σεζόν, έβγαζε το... ψωμί του στα γήπεδα της Ιαπωνίας.

Έχει περάσει από πολλές ομάδες της χώρας (Dragonflies, Jets, Niigata Albirex, Grouses), αλλά η Ευρώπη είναι σίγουρα σε πολύ καλύτερο επίπεδο.

Για έναν... άγνωστο στο ευρύ κοινό τύπο, αυτή είναι η μεγαλύτερη και ίσως η τελευταία ευκαιρία της καριέρας του να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη και να διεκδικήσει τη... λάμψη που δεν είχε από την αρχή της σταδιοδρομίας του.

Όλα αυτά αφορούν ένα παίκτη που η σελίδα στην wikipedia είναι κενή. Από αυτόν θα εξαρτηθεί, αν θα ξεκινήσει να γεμίζει.

Πάντως ο ίδιος θα θέλει να μην μείνει σε αυτά τα 20 λεπτά δημοσιότητας που κέρδισε με το... σπαθί του στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα