Βιεϊρίνια: «Υποστηρίζω ΛεΜπρόν, μου αρέσει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ!» (vid)

Βιεϊρίνια: «Υποστηρίζω ΛεΜπρόν, μου αρέσει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ!» (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βιεϊρίνια: «Υποστηρίζω ΛεΜπρόν, μου αρέσει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ!» (vid)

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που βρέθηκε στο PAOK Sports Arena για το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπουγιουκσεχίρ, μίλησε για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, το άθλημα του μπάσκετ, ενώ αποκάλυψε πως υποστηρίζει ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κόμπι Μπράιαντ από το ΝΒΑ.

Την ευκαιρία να δει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ από κοντά είχε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας παρακολούθησε το φιλικό με την Μπουγιουκσεχίρ και μίλησε για το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ παραδέχθηκε πως στο ΝΒΑ υποστηρίζει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και στο παρελθόν τον Κόμπι Μπράιαντ.

Για το αν θα βλέπει από κοντά τον μπασκετικό ΠΑΟΚ:«Αν έχω χρόνο και φέτος θα είμαι παρών. Δεν νομίζω πω μου ταιριάζει τόσο πολύ, αλλά είναι ένα άθλημα που πάντα που άρεσε να βλέπω. Αν μπορούσα να παίξω θα μου άρεσε».

Για τη διαφορά μπάσκετ και ποδοσφαίρου στην ομάδα: «Στο ποδόσφαιρο έχουμε ανέβει πάρα πολύ, είμστε φαβορί για το πρωτάθλημα. Η διαφορά που υπάρχει με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη».

Για τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Το θετικό είναι πως βλέπω νέα παιδιά. Μου αρέσει να βλέπω καλό μπάσκετ. Αν έχω χρόνο θα δω μπάσκετ».

Για το αν βλέπει ΝΒΑ και Euroleague: «Ότι μπορώ να δω, θα το δω. Το ΝΒΑ είναι η κορυφή. Είμαι fan του ΛεΜπρόν, παλιότερα ήμουν με τον Κόμπι, αλλά τώρα που τελείωσε την καριέρα του είμαι με ΛεΜπρόν. Παρακολουθώ και Final 4 της Euroleague».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα