Η φωτογράφηση και οι βίζες για Νόβγκοροντ

Η φωτογράφηση και οι βίζες για Νόβγκοροντ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η φωτογράφηση και οι βίζες για Νόβγκοροντ

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν εκνευρισμένος μετά τον αγώνα με την IBB για τις συνθήκες προετοιμασίας των παικτών του και η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία έκδοσης βίζας για το Νόβγκοροντ ανέτρεψε όλο το πλάνο.

Καταλογίστηκε τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα Έλτσε - Γρανάδα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στον πρώτο προκριματικό γύρο του BCL οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ντινάμο Τιφλίδας κι εφόσον προκριθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι της Νίζνι Νόβγκοροντ. Χθες (12/9) προχώρησαν στη διευθέτηση όλων των διαδικασιών για την έκδοση βιζών για το Νόβγκοροντ κι αυτό δεν στοιχειοθετεί έλλειψη σεβασμού προς τη γεωργιανή ομάδα. Για την έκδοση βίζας για τη Ρωσία απαιτούνται τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Τιφλίδας στις 20 και 22 Σεπτεμβρίου κι εφόσον προκριθεί θα ταξιδέψει στη Ρωσία στις 24 του ίδιου μήνα. Αυτό σημαίνει ότι όφειλε να διευθετήσει άμεσα τη γραφειοκρατική διαδικασία.

Στο μεταξύ, αυτήν την ώρα γίνεται η φωτογράφηση της ομάδας για τις ανάγκες του BCL, καθώς κάθε ομάδα θα παρουσιαστεί επισήμως από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα