Σπανούλης: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι, στο τέλος να πανηγυρίσουμε τίτλους» (gTV)

Σπανούλης: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι, στο τέλος να πανηγυρίσουμε τίτλους» (gTV)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σπανούλης: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι, στο τέλος να πανηγυρίσουμε τίτλους» (gTV)
Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε ότι στόχος της ομάδας είναι να αφομοιώσουν οι παίκτες την φιλοσοφία του Ντέιβιντ Μπλατ και στο τέλος να μπορέσουν όλοι να πανηγυρίσουν τίτλους!

Αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είπε: «Όπως κάθε χρόνο οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Είναι μια καινούργια ομάδα και με μια νέα φιλοσοφία από τον coach Μπλατ. Θέλουμε να παντρέψουμε το νεαρό της ηλικίας που θα έχουμε φέτος με την αθλητικότητα, την εμπειρία και το μυαλό. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνω πολύ καλά και μέσα από τα φιλικά να δούμε τους αυτοματισμούς μας και την χημεία μας. Να αφομοιώσουμε ακόμα περισσότερο την φιλοσοφία του προπονητή...»

Όσο για το αν μίλησε με τον Μπλατ για τον ρόλο του στην ομάδα, είπε «υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση με τον coach. Και πίστη στο πλάνο που θέλει να χτίσει για την επιτυχία της ομάδας».

Για το αν θα είναι πολύ διαφορετικός ο Ολυμπιακός: «Ο coach παίζει γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ με πολύ κίνηση. και με άμυνες και με προσαρμογές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του και να το αφομοιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα. Και εμείς που παραμείναμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε στους νέους να καταλάβουν που είναι. Να εγκλιματιστούν καλύτερα και εντός και εκτός παρκέ».

Για τη χορηγία με την bwin: «Πρόκειται για μια τεράστια συνεργασία. Κάτι που δεν συνηθίζεται για τα μπασκετικά ελληνικά δεδομένα. Και αυτό δείχνει την δυναμική του Ολυμπιακού εντός και εκτός των συνόρων. Και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τίτλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα