Απίστευτη κίνηση φίλου του Άρη, αγόρασε διαρκείας και το δίνει σε άνεργο!

Απίστευτη κίνηση φίλου του Άρη, αγόρασε διαρκείας και το δίνει σε άνεργο!

Gazzetta team
Απίστευτη κίνηση φίλου του Άρη, αγόρασε διαρκείας και το δίνει σε άνεργο!

bet365

Σε μια φοβερή κίνηση προχώρησε ένας φίλος του Άρη, ο οποίος αγόρασε εισιτήριο διαρκείας, αλλά επειδή δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο αποφάσισε να το κάνει δώρο σε έναν άνεργο φίλαθλο της ομάδας!

Σερβία – Ρουμανία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μίτροβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως ενημέρωσε σχετικά η «κίτρινη» ΚΑΕ «ένας φίλος του Άρη που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, αλλά επειδή δεν μπορεί, λόγω αποστάσεως να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του Άρη.»

Και κατέληγε: «Από σήμερα (10/09) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (13/09) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στη κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.

Στείλτε μέχρι την Πέμπτη 13/09, στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα
2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ
3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ
4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (14/09).»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα