Τίμα: «Ο Στρέλνιεκς έμαθε πρώτος τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Τίμα: «Ο Στρέλνιεκς έμαθε πρώτος τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τίμα: «Ο Στρέλνιεκς έμαθε πρώτος τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»
Ο Γιάνις Τίμα μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και φυσικά αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και την επιλογή του.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Λετονία προετοιμάζεται για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να είναι πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια.

Κατά την άφιξή του τα Μέσα εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για την απόφασή του να αγωνιστεί στους Πειραιώτες.

Ο Γιάνις Τίμα ανέφερε πως, «ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για μένα και στο τέλος οι συμφώνησαν με την Μπασκόνια για τη μεταγραφή. Πριν, όμως, ολοκληρωθεί η συμφωνία, με συμβούλεψαν να μη μιλήσω με τους παίκτες του Ολυμπιακού, έτσι δεν είχα καμία συζήτηση με τον Στρέλνιεκς. Ήταν, πάντως, ο πρώτος που έμαθε για τη μεταγραφή μου, αφού πρώτα είχαμε υπογράψει τα συμβόλαια. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους αθλητές του Ολυμπιακού, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο 100%, πριν ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήταν τελείως ξεκάθαρο».

Για το καμπ που διοργάνωσε στην πατρίδα του: «Κατά τη διάρκεια του καμπ, ήμουν διαρκώς με νεαρούς ανθρώπους όλη μέρα. Δεν ήταν ότι έκανα το καμπ για να βρω ταλέντα, αλλά ήθελα να τους δείξω πώς είναι να είσαι επαγγελματίας αθλητής. Είδα πολλά άτομα που ήθελαν να δουλέψουν, αλλά χρειάζονταν παραπάνω κίνητρο. Αυτές οι συναντήσεις με επαγγελματίες αθλητές, τους δίνουν το απαραίτητο «σπρώξιμο» και την απαιτούμενη κατανόηση, κάτι που δεν είναι εύκολο. Δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα βελτιωθείς ως αθλητής, αλλά αν σου αρέσει το μπάσκετ πραγματικά, δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις και να συνεχίσεις να δουλεύεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα