Παππάς: «Δεδομένα δεν θα με καλούσαν στην Εθνική»

Παππάς: «Δεδομένα δεν θα με καλούσαν στην Εθνική»

Gazzetta team
Παππάς: «Δεδομένα δεν θα με καλούσαν στην Εθνική»

bet365

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα και υπογράμμισε ότι δεν ήταν κάτι το οποίο του προξένησε έκπληξη.

Ο γκαρντ των «πρασίνων» μίλησε στην Πανθεσσαλική εφημερίδα «Ταχυδρόμος» και εκτός από την Εθνική ομάδα, στάθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις εντυπώσεις του από το Πήλιο κατά την περίοδο της προετοιμασίας: «Το μέρος είναι πολύ όμορφο καθώς και οι εγκαταστάσεις στις οποίες αθλούμαστε και μένουμε. Και ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει όπως είδατε και τις προάλλες (σ.σ. στην ανοιχτή προπόνηση της Κυριακής) που ήρθανε 700 άτομα. Οι κατάλληλες συνθήκες για να κάνουμε τη δουλειά μας.»
Αν θα αντάλλαζε ένα πρωτάθλημα με μία EuroLeague: «EuroLeague δεν έχω κατακτήσει. Προφανώς και όλος ο κόσμος θα προτιμούσε μία EuroLeague από ένα πρωτάθλημα. Μακάρι να μπορείς να τα πάρεις και τα δύο. Αν θέλεις απάντηση στην ερώτηση, σίγουρα θα τ’ αντάλλαζα.»
Για την κοινωνική του συνειδητοποίηση: «Δεν το κάνω επιτηδευμένα, εκφράζομαι όπως νιώθω και από εκεί και πέρα, άμα αυτό δημοσιοποιείται είναι δικό σας θέμα (σ.σ. των δημοσιογράφων).»
Στην επισήμανσή μας ότι οι πράξεις του ίσως αποτελούν ένα υγιές παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, σχολίασε: «Δεν χρειάζεται να έχουν παράδειγμα τα μικρά παιδιά. Πρέπει να έχουν τους γονείς τους όπως είχα κι εγώ, οι οποίοι με έκαναν λίγο πιο ανήσυχο άνθρωπο, να προβληματίζομαι για διάφορα θέματα πέραν του αθλητικού. Μακάρι να συμβαίνει κι αυτό αλλά ούτε να το επιβάλλω σε κανέναν ούτε να εμπνευστούν από εμένα θέλω. Ο καθένας να διαβάζει, να ψάχνεται, να ανησυχεί και, αν μπορεί, να βοηθάει κόσμο.»
Για τα φετινά δεδομένα στον Παναθηναϊκό: «Ήρθανε καινούριοι παίκτες, βασικοί φύγανε. Άρα, θέλει λίγο δουλειά η ομάδα ακόμα. Είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο. Θεωρώ ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θα είμαστε έτοιμοι. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι παίκτες είναι καλοί. Θα δείξει στο γήπεδο.»
Για την εκ νέου μη κλήση του στην Εθνική Ομάδα: «Αυτό ήταν δεδομένο, δεν περίμενα να κληθώ κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι ευτυχώς υπάρχουν υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας και, καλώς ή κακώς, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα