Αγγέλου: «Η ομάδα ξεκινάει από το γήπεδο και καταλήγει σε σας»

Αγγέλου: «Η ομάδα ξεκινάει από το γήπεδο και καταλήγει σε σας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αγγέλου: «Η ομάδα ξεκινάει από το γήπεδο και καταλήγει σε σας»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στη σημασία της ανάπτυξης δεσμών μεταξύ της ομάδας και του κόσμου κατά την παρουσίαση της ομάδας στο Nick Galis Hall παρουσία 1000 φιλάθλων της.

Ο Άρης επέλεξε πρωτοποριακό τρόπο για την παρουσίαση της ομάδας της επόμενης χρονιάς. Με ανοιχτή προπόνηση ούτως ώστε μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν από κοντά τους νέους πρωταγωνιστές. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στη σημασία της ένωσης ομάδας-κόσμου λέγοντας ότι… «Είμαστε μια ομάδα η οποία θα ξεκινάει από το γήπεδο και θα καταλήγει σε σας», είπε χαρακτηριστικά.

Λευτέρης Μποχωρίδης, Λάκι Τζόουνς και Ραμόν Χάρις ήταν τα κεντρικά πρόσωπα κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας. «Ήρθα στον Άρη για τον κόσμο του, το μεγαλείο και την παράδοση αυτής της ομάδας και πραγματικά ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά για να παίζω για εσάς», είπε ο Λάκι Τζόουνς ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό. «Θέλουμε όλους εσάς δίπλα μας γιατί μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», σημείωσε ο Ραμόν Χάρις. «Είμαι εντυπωσιασμένος από την αγάπη του κόσμου γιατί τη συναντώ καθημερινά στην πόλη», είπε ο Μαϊκάλ Κάιζερ, ενώ ο Μπορίς Νταλό είπε μεταξύ άλλων ότι… «είναι ευλογία να είσαι παίκτης του Άρη. Θέλω να έχουμε μια καλή χρονιά και να είστε εδώ σε κάθε αγώνα».

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επίσης αποθεώθηκε από το κοινό και δεν έκρυψε τη χαρά του για το ότι θα είναι ο αρχηγός του Άρη την επόμενη σεζόν. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη. Ξέρω ότι είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου αλλά το σπουδαιότερο είναι να έχουμε εσάς στο πλευρό μας». Την αισιοδοξία του κατέθεσε και ο Δημήτρης Φλιώνης. «Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά για όλους μας. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Άρη». Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ευχήθηκε… «να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει».

Ο Δημήτρης Βεργίνης στάθηκε στις αναμνήσεις που γύρισαν στο μυαλό του επιστρέφοντας στο Nick Galis Hall. «Μου έλειψε αυτό το γήπεδο γι’ αυτό ήταν πολύ εύκολη η απόφαση επιστροφής μου. Μου έλειψε αυτή η ζεστή ατμόσφαιρα». Ο Γκάρι Μπελ επέλεξε να μείνει στην ομάδα, είπε επ’ αυτού ότι… «νιώθω υπέροχα που έμεινε. Θέλω αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη. Έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε, η ομάδα απέκτησε αξιόλογους παίκτες και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή χρονιά».

Εκτός των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, στο Αλεξάνδρειο βρέθηκαν παλιοί παράγοντες του Άρη, μεταξύ αυτών ο παλιός πρόεδρος, Θεόφιλος Μητρούδης και ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, Γιάννης Ψηφίδης. Στο Παλέ βρίσκεται και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα