«Ο Αλευρογιάννης θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα της ΚΑΕ Πανιώνιος»

Gazzetta team
«Ο Αλευρογιάννης θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα της ΚΑΕ Πανιώνιος»

bet365

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα του τμήματος μέχρι να υπάρξει ενδιαφέρον και συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή.

Αναλυτικά

«H συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής, από μέλη της Πανιώνιας οικογένειας και μη και η οποία θα ασχολείται με την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μπάσκετ, αποτελεί το πρώτο βήμα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που προχωρά τάχιστα και στην υλοποίηση του νέου μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης, όπως του ζητήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της πρόσφατης γενικής συνέλευσης και έχοντας αποδείξει την φερεγγυότητα του στο διάστημα της ενασχόλησης του, κατά την περσινή περίοδο, θα εγγυηθεί την βιωσιμότητα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, έως ότου και στην διάρκεια της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, υπάρξει ενδιαφέρον και συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή, ώστε να γίνει ομαλά και η δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα