Φεύγει για Μέτσοβο η αποστολή του ΠΑΟΚ

Φεύγει για Μέτσοβο η αποστολή του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Φεύγει για Μέτσοβο η αποστολή του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια σειρά φιλικών αγώνων στο Μέτσοβο, η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Απόλλων Τσόχλας.

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Πέλκας σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρώτος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός αύριο(30/8, 19:00) και θα ακολουθήσει μια ακόμη φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σχετικά ότι… «Η ώρα για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια πλησιάζει. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το σημερινό του πρόγραμμα με μία προπόνηση τακτικής, το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena και ακολουθεί η αναχώρηση της αποστολή για το Μέτσοβο, όπου αύριο το βράδυ (19:00) θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Jamal Jones, Yanick Moreira, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Malik Pope, Jordin Williams, William Hatcher και Phil Goss. Με την αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει και ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί να αγωνιστεί. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν ο Γιάννης Αθηναίου που πρέπει να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και φυσιοθεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα του αριστερού του ποδιού (θλάση έσω κεφαλής γαστροκνημίου) και ο Δημήτρης Καραμανώλης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα