Φιλική νίκη (73-48) του Άρη επί της Καστοριάς

Φιλική νίκη (73-48) του Άρη επί της Καστοριάς

Gazzetta team
Φιλική νίκη (73-48) του Άρη επί της Καστοριάς

bet365

Τον πρώτο του φιλικό αγώνα έδωσε ο Άρης απέναντι στην Καστοριά στο Άργος Ορεστικό όπου επικράτησε με 73-48.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου δεν βρέθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης καθώς δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα, ενώ ο Βαλάντης Κουρτίδης παραμένει στη Θεσσαλονίκη όπου υποβάλλεται σε θεραπείες. Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά: «Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό, όπου προετοιμάζεται έδωσε σήμερα (28/08) ο ΑΡΗΣ. Ήταν ένας αγώνας προπονητικού χαρακτήρα και γι' αυτό κρατήθηκε σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δοκίμασε κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ενώ για τους παίκτες η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για “ξεμούδιασμα” από τις δυνατές προπονήσεις, αυτών των ημερών που η ομάδα μας βρίσκεται στη Καστοριά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Βεργίνη, Σλαφτσάκη, Φλιώνη, Χρηστίδη, Αγγέλου, Bell, Dallo, McGhee, Jones, Kyser, Harris, Βλάσιο.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 22-9, 14-10, 19-18

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (25/08). Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο Βαλάντης Κουρτίδης που συνεχίζει τις θεραπείες στο αριστερό γόνατο, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Δημήτρη Αυτοσμίδη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα