Σκουρτόπουλος: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω πλέον στον Πανιώνιο»

Σκουρτόπουλος: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω πλέον στον Πανιώνιο»

Σκουρτόπουλος: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω πλέον στον Πανιώνιο»

Μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. 

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε συμφωνήσει με τον Σταύρο Αλευρογιάννη να είναι ο προπονητής των «κυανέρυθρων» ενόψει της νέας σεζόν ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Από τη στιγμή που παραχώρησε τις μετοχές της ομάδας, ο Σκουρτόπουλος εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον παραμονής του ίδιου και των συνεργατών του, στη Νέα Σμύρνη. 

Αναλυτικά η δήλωση του έμπειρου προπονητή:

«Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποίας είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου».

Best of internet