«Ευχαριστημένοι από τους παίκτες μας»

«Ευχαριστημένοι από τους παίκτες μας»

Gazzetta team
«Ευχαριστημένοι από τους παίκτες μας»

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Νίκος Παπανικολόπουλος, μίλησε για τις πρώτες στιγμές από την προετοιμασία των παικτών του Περιστερίου. Ενσωματώθηκε ο Κίκι Κλαρκ στην ομάδα.

O Γ.Σ. Περιστερίου διανύει την τέταρτη ημέρα προετοιμασίας του στα Ιωάννινα με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να μένει ικανοποιημένος από την έως τώρα δουλειά των παικτών. Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Γ.Σ.Π., με δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου στάθηκε στο κομμάτι της διάθεσης που δείχνουν οι αθλητές τονίζοντας πως «όλα κυλούν ομαλά στα Ιωάννινα. Βρισκόμαστε σε πολύ φιλόξενο περιβάλλον, με ιδανικές συνθήκες, κάτι που σημαίνει πως η δουλειά μας γίνεται όπως ακριβώς επιθυμούμε. Το βασικό αυτή την περίοδο είναι, πέρα από την υγεία, τα παιδιά να είναι μαζί για να γνωριστούν διότι έχουμε αρκετούς καινούργιους παίκτες».

Όσον αφορά για την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες του Γ.Σ.Π. από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έως τώρα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος δήλωσε: «Αυτή την περίοδο, ο coach Πεδουλάκης αξιολογεί την διάθεση και την προσαρμοστικότητα των παικτών σε αυτά που τους λέει. Είμαστε ευχαριστημένοι από την διάθεση και την ομαδικότητα τους».

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις στο παρκέ με τον Κίκι Κλαρκ να συμμετέχει σε αυτές. Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε το βράδυ της Κυριακής (26/08) στην πόλη και από σήμερα ακολουθεί τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη και των συνεργατών του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα