Μορέιρα: «Θέλω να μάθω περισσότερα για τον ΠΑΟΚ»

Μορέιρα: «Θέλω να μάθω περισσότερα για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μορέιρα: «Θέλω να μάθω περισσότερα για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιανίκ Μορέιρα αφίχθη στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ανυπόμονος για την νέα σεζόν.

Οι δηλκώσεις του Ανγκολέζου με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη: «Πριν την υπογραφή, ο κόουτς κάλεσε τον ατζέντη μου μετά μίλησα κι εγώ μαζί του. Μου είπε για την ομάδα, για την πόλη και ήταν μια εύκολη απόφαση. Είδα ότι στον ΠΑΟΚ ήρθαν δυνατοί και καλοί παίκτες. Στόχος μας είναι να παλέψουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να την χτίζουμε καθημερινά.

Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να πω τι κάνω καλά στο γήπεδο. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται και ό,τι μου πει ο προπονητής. Θέλω να είμαι ομαδικός. Έχω μάθει κάποια πράγματα για την ιστορία του κλαμπ από τον ατζέντη μου. Περιμένω να μάθω περισσότερα τώρα που ήρθα.

Είμαι ενθουσιασμένος από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο προπονητής μου είπε ότι με ήθελε και πριν από 2-3 χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του. Όσον αφορά την Εθνική, δεν είμαι σίγουρος αν θα αγωνιστώ. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον προπονητή, να περάσω από τα ιατρικά τεστ και μετά θα μιλήσω με την ομάδα για το αν θα μου επιτρέψει να αγωνιστώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα